Časopis FOR MEN - Jedzte ako králi v Michelinskej reštaurácii

Jedzte ako králi v Michelinskej reštaurácii

Cestovanie20. máj 2020 Vyšlo v čísle: 05/2020

Aj keď sa o tom roky rozpráva, realita je úplne iná. Slovensku stále chýba reštaurácia, ktorá by bola ocenená michelinskou hviezdou. Záujem už pritom prejavili mnohí investori či šéfkuchári, no stále nič. Ak sa chce Slovák najesť u Michelina, musí jednoducho vyraziť za hranice. Keď to bude opäť možné.

Kedysi by bola večera v prestížnej michelinskej reštaurácii nepredstaviteľná. Dnes je to síce luxus, ale pomerne dostupný. Stačí, ak si trochu našetríte a aj vy môžete jesť ako novodobí králi. S dostupnosťou môže byť však menší problém. Michelinské reštaurácie sú totiž v Prahe, vo Viedni, v Budapešti a pár ich nájdete aj v Poľsku. Keďže väčšinou nejde o tie najexkluzívnejšie trojhviezdičkové podniky, ale stále sú to špičkové reštaurácie mimoriadnej kvality, stačí si zarezervovať stôl a už len vychutnávať. 

Ak ste nikdy v michelinskej reštaurácii nesedeli, odporúčame vám začať postupne. Nechajte si poradiť skúsenou obsluhou a nevymýšľajte. Šéfkuchári majú totiž všetky chute dokonalo poprepájané, vedia najlepšie, ako kombinovať omáčky, prílohy, zeleninu, korenia, polievky, predjedlá či dezerty. Poslúchnite ich a neoľutujete. Reštaurácie ocenené prestížnymi hviezdami vám potom na oplátku ponúknu nevšedný kulinársky zážitok.

Galéria obrázkov

Časopis FOR MEN - Jedzte ako králi v Michelinskej reštaurácii
Časopis FOR MEN - Jedzte ako králi v Michelinskej reštaurácii
Časopis FOR MEN - Jedzte ako králi v Michelinskej reštaurácii
Časopis FOR MEN - Jedzte ako králi v Michelinskej reštaurácii
Časopis FOR MEN - Jedzte ako králi v Michelinskej reštaurácii
Časopis FOR MEN - Jedzte ako králi v Michelinskej reštaurácii
Časopis FOR MEN - Jedzte ako králi v Michelinskej reštaurácii
Časopis FOR MEN - Jedzte ako králi v Michelinskej reštaurácii
Časopis FOR MEN - Jedzte ako králi v Michelinskej reštaurácii

Reklamní partneri

Art / Designart-designInstagram BiznisinstagrambiznisEkonomikaekonomikaLifestylelifestyleKariérakarieraMódamodaFitnessfitnessZaujímavostizaujimavostiAuto-Motoauto-motoKultúrakulturaGadgetygadgetyŠportsportHistóriahistoriaTechnotechnoCover Storycover-storyCestovaniecestovanieVIPvipZa a Protiza-a-protiFood and Drinkfood-and-drinkRecenzierecenzieKvízkvizKalokagatiakalokagatiaPsychológiapsychologiaKeď budem veľkýked-budem-velkyTop Gastrotop-gastroFood Pornfood-pornBiznisbiznisDrink mesiacadrink-mesiacaRealityrealityReal Talkreal-talkSvetsvetsidejadranreality.jpghttp://jadran-reality.skyessidedubaisolutions.jpghttps://www.dubaisolutions.skyesallmagazine_nameČasopis FOR MENallmagazine_legendInteligentný sprievodca svetom mužaallurl_facebookhttps://www.facebook.com/formencasopis/allinzercia_pdfFORMEN_mediakit_SVK_2021.pdfxallcounter_pages100allcounter_issues6allcounter_print15000allcounter_online5000allurl_instagramhttps://www.instagram.com/formen_sk/allseo_descriptionČasopis FOR MEN je dvojmesačník určený úspešnému, cieľavedomému a duchom mladému mužovi, ktorý sa socioekonomicky radí do skupiny s nadpriemernými príjmami.
8jedzte-ako-krali-v-michelinskej-restauraciiJedzte ako králi v Michelinskej reštaurácii26yesnoAj keď sa o tom roky rozpráva, realita je úplne iná. Slovensku stále chýba reštaurácia, ktorá by bola ocenená michelinskou hviezdou. Záujem už pritom prejavili mnohí investori či šéfkuchári, no stále nič. Ak sa chce Slovák najesť u Michelina, musí jednoducho vyraziť za hranice. Keď to bude opäť možné.<p>Kedysi by bola večera v prestížnej michelinskej reštaurácii nepredstaviteľná. Dnes je to síce luxus, ale pomerne dostupný. Stačí, ak si trochu našetríte a aj vy môžete jesť ako novodobí králi. S dostupnosťou môže byť však menší problém. Michelinské reštaurácie sú totiž v Prahe, vo Viedni, v Budapešti a pár ich nájdete aj v Poľsku. Keďže väčšinou nejde o tie najexkluzívnejšie trojhviezdičkové podniky, ale stále sú to špičkové reštaurácie mimoriadnej kvality, stačí si zarezervovať stôl a už len vychutnávať.&nbsp;</p><p>Ak ste nikdy v michelinskej reštaurácii nesedeli, odporúčame vám začať postupne. Nechajte si poradiť skúsenou obsluhou a nevymýšľajte. Šéfkuchári majú totiž všetky chute dokonalo poprepájané, vedia najlepšie, ako kombinovať omáčky, prílohy, zeleninu, korenia, polievky, predjedlá či dezerty. Poslúchnite ich a neoľutujete. Reštaurácie ocenené prestížnymi hviezdami vám potom na oplátku ponúknu nevšedný kulinársky zážitok.</p>9yes0000-00-00for-men-2020-0505/20202020-05-20<h3>Milí čitatelia,</h3><p>som veľmi rád, že sa Vám môžem po mesačnej prestávke opäť prihovoriť v našom časopise FOR MEN. Určite sa všetci zhodneme, že tento rok má iný priebeh, ako sme čakali a COVID-19 zmenil naše životy. Namiesto plánovania dovoleniek riešime rúška a skĺbenie homeofficov s učením našich detí. Chýbajú nám návštevy našej rodiny a kamarátov a analytici varujú pred hrozivými ekonomickými dopadmi.&nbsp;</p><p>Keď sme s mojím obchodným partnerom robili rozhovor, novinárka sa nás spýtala, aké pozitíva korona priniesla a či vnímame na tejto situácii aj niečo kladné. Na začiatku sme na seba pozreli a dumali sme, čo pozitívne môže byť na tejto ťažkej situácii. Možno to niekoho prekvapí, ale našli sme viac vecí. V prvom rade čas strávený s rodinou, ktorý väčšine ľudí chýba. Viacerí z Vás mi hovorili, že pri domácej karanténe zistili, akú majú doma fajn ženu☺. Nehovoriac o tom, že si všetci kupujeme cennú skúsenosť do budúcnosti, ktorá môže priniesť aj zaujímavú investičnú príležitosť. Zisťujeme, že materiálny svet nie je taký podstatný a že v jednom tričku a kraťasoch vydržíme dlhšie, ako sme si mysleli. Ak sa šťastie definuje ako rozdiel medzi očakávaním a realitou, tak v tomto čase je obzvlášť dôležité zostať pozitívne naladený a snažiť sa z každej situácie zobrať to dobré. V neposlednom rade za výhodu vnímam viac času na naše koníčky a iné činnosti, na ktoré sme doteraz nemali priestor a, prirodzene, sme ich popri práci zanedbávali.&nbsp;</p><p>Verím, že jednou z Vašich záľub je aj časopis FOR MEN. V aktuálnom čísle Vám prinesieme rozhovor s moderátorom Juniorom, pozrieme sa na investovanie do ropy počas krízy a zameriame sa aj na aktuálne témy ako homeoffice či poriadok na pracovisku. Katarína Němcová Vám prezradí tajomstvo hľadania výberu partnera, ktorý sa k Vám dokonale hodí a krásna slovenská modelka Tereza Bizíková pohladí oko každého nášho čitateľa. Dostanete aj praktický návod, ako sa najesť u Michelina či ako si v grilovacej sezóne vybrať ten vhodný steak. Nebudú chýbať ani pravidelné rubriky o autách, histórii a mnoho iného.&nbsp;</p><p>Pevne verím, že toto náročné obdobie Vám náš časopis aspoň trochu uľahčí.</p>yesCestovaniecestovanie
letom-svetom-s-poharikomLetom svetom s pohárikom11for-men-2020-09
stale-dostupna-exotikaStále dostupná exotika16for-men-2021-04-05
ako-sa-bude-cestovat-tuto-sezonuAko sa bude cestovať túto sezónu?16for-men-2021-04-05
niektore-vztahy-spoji-osud-a-niektore-katarina-nemcovaNiektoré vzťahy spojí osud a niektoré Katarína Němcová8for-men-2020-05
vesmirny-last-minuteVesmírny Last Minute8for-men-2020-05
zaporne-ceny-ropy-rarita-ktoru-coskoro-neuvidimeZáporné ceny ropy: Rarita, ktorú čoskoro neuvidíme8for-men-2020-05