Časopis FOR MEN - Nero di mare

Nero di mare

Food Porn03. jún 2021 Vyšlo v čísle: 06-07/2021

WWW.UTALIANA.SK
facebook: ANDREAENA_UTALIANA
instagram:
ANDREAENA_UTALIANA

Najnovšie sa obľube našich zákazníkov teší sépiové rizoto. Možno preto, že mnohým chýba atmosféra dovolenky, a tak sa tešia z toho, že si ju smú vynahradiť aspoň originálnou kuchyňou v našej talianskej reštaurácii. Základ rizota nero di mare tvoria červené krevety zo Sicílie, kalmáre a chobotnica, vďaka čomu jedlo vyniká plnou morskou chuťou. Tú naviac umocňuje aj vývar z rýb. Charakteristickú čiernu farbu dodáva rizotu sépiové farbivo. 

Na dôvažok sme ho zjemnili krémom zo zelenej špargle. Restovaná špargľa sa ujala aj v oblohe, čím sa vzájomne prepojili všetky chute v rizote. Posypané je len čerstvou limetkovou kôrou. Sviežosť citrusov mu totižto dodá žiadanú ľahkosť. Milovníkom morských špecialít určite odporúčame vyskúšať práve toto autentické, talianske risotto. Čo povedať; pastva pre oči i žalúdok, ktorej možno len ťažko odolať.

Z otvorenia sezóny má radosť celý tím Sapori Italiani. Hoci sme fungovali v donáškovom režime, chýbal nám osobný kontakt. Konečne tak opäť môžeme hodiť reč so zákazníkmi a postarať sa o nich podľa predstáv – tak, aby mali ten najlepší pocit z prostredia našej reštaurácie. Vitajte späť, milí zákazníci!

ANDREA ENA
majiteľ a šéfkuchár reštaurácie U Taliana

Galéria obrázkov

Časopis FOR MEN - Nero di mare
Časopis FOR MEN - Nero di mare

Reklamní partneri

Art / Designart-designInstagram BiznisinstagrambiznisEkonomikaekonomikaLifestylelifestyleKariérakarieraMódamodaFitnessfitnessZaujímavostizaujimavostiAuto-Motoauto-motoKultúrakulturaGadgetygadgetyŠportsportHistóriahistoriaTechnotechnoCover Storycover-storyCestovaniecestovanieVIPvipZa a Protiza-a-protiFood and Drinkfood-and-drinkRecenzierecenzieKvízkvizKalokagatiakalokagatiaPsychológiapsychologiaKeď budem veľkýked-budem-velkyTop Gastrotop-gastroFood Pornfood-pornBiznisbiznisDrink mesiacadrink-mesiacaRealityrealityReal Talkreal-talkSvetsvetsidejadranreality.jpghttp://jadran-reality.skyessidedubaisolutions.jpghttps://www.dubaisolutions.skyesallmagazine_nameČasopis FOR MENallmagazine_legendInteligentný sprievodca svetom mužaallurl_facebookhttps://www.facebook.com/formencasopis/allinzercia_pdfFORMEN_mediakit_SVK_2021.pdfxallcounter_pages100allcounter_issues6allcounter_print15000allcounter_online5000allurl_instagramhttps://www.instagram.com/formen_sk/allseo_descriptionČasopis FOR MEN je dvojmesačník určený úspešnému, cieľavedomému a duchom mladému mužovi, ktorý sa socioekonomicky radí do skupiny s nadpriemernými príjmami.
17nero-di-mareNero di mare36nono <p><a href="https://www.utaliana.sk" rel="noopener noreferrer" target="_blank"><strong>WWW.UTALIANA.SK</strong></a> <br><strong>facebook: </strong><a href="https://www.facebook.com/uTalianaBratislava/" rel="noopener noreferrer" target="_blank"><strong>ANDREAENA_UTALIANA</strong></a><strong> <br>instagram: </strong><a href="https://www.instagram.com/andreaena_utaliana/?hl=en" rel="noopener noreferrer" target="_blank"><strong>ANDREAENA_UTALIANA</strong></a></p><p>Najnovšie sa obľube našich zákazníkov teší sépiové rizoto. Možno preto, že mnohým chýba atmosféra dovolenky, a tak sa tešia z toho, že si ju smú vynahradiť aspoň originálnou kuchyňou v našej talianskej reštaurácii. Základ rizota nero di mare tvoria červené krevety zo Sicílie, kalmáre a chobotnica, vďaka čomu jedlo vyniká plnou morskou chuťou. Tú naviac umocňuje aj vývar z rýb. Charakteristickú čiernu farbu dodáva rizotu sépiové farbivo.&nbsp;</p><p>Na dôvažok sme ho zjemnili krémom zo zelenej špargle. Restovaná špargľa sa ujala aj v oblohe, čím sa vzájomne prepojili všetky chute v rizote. Posypané je len čerstvou limetkovou kôrou. Sviežosť citrusov mu totižto dodá žiadanú ľahkosť. Milovníkom morských špecialít určite odporúčame vyskúšať práve toto autentické, talianske risotto. Čo povedať; pastva pre oči i žalúdok, ktorej možno len ťažko odolať.</p><p>Z otvorenia sezóny má radosť celý tím Sapori Italiani. Hoci sme fungovali v donáškovom režime, chýbal nám osobný kontakt. Konečne tak opäť môžeme hodiť reč so zákazníkmi a postarať sa o nich podľa predstáv – tak, aby mali ten najlepší pocit z prostredia našej reštaurácie. Vitajte späť, milí zákazníci!</p><p>ANDREA ENA<br>majiteľ a šéfkuchár reštaurácie U Taliana</p>2no0000-00-00for-men-2021-06-0706-07/20212021-06-03<h3>Milí čitatelia,&nbsp;</h3><p>čas letí veľmi rýchlo. Ani sme sa nenazdali a prihováram sa k vám z ďalšieho čísla vášho obľúbeného časopisu FORMEN. Posledné týždne priniesli pre nás mužov samé dobré správy. Konečne sa začali uvoľňovať pravidlá, ktoré platili počas pandémie, konečne si môžeme dať pivko na terase alebo obľúbenú vodnú fajku – viac v článku venovanému prestížnej Shisha Deluxe – a vyzerá to, že v lete budeme môcť ísť aj na dovolenku. V neposlednom rade naši hokejisti v prvých zápasoch predviedli skvelú formu, preto pevne verím, že v deň, keď budete čítať tento editoriál, budeme bojovať o tie najvyššie priečky na Majstrovstvách sveta v ľadovom hokeji 2021. Keďže ďalšie číslo vyjde v auguste, chcem vám popriať úspešný vstup do letnej sezóny a čo najlepší návrat do starých koľají.&nbsp;</p><p>Titulku nášho časopisu zdobí talentovaný maliar Jozef Stančík. Naša spoločná história sa začala písať už dávnejšie, hoci o tom možno ani sám nevie. Zhruba pred tromi rokmi som totiž od kamaráta dostal jeho obraz – zapáčil sa mi na prvý pohľad. Dodnes má svoje miesto v mojej obývačke. V rubrike Cover story sa však dozviete, že život Jozefa Stančíka nie je iba o maľovaní a že vo všetkom vidí hlbší zmysel.&nbsp;</p><p>Naše prvé letné dvojčíslo je zamerané na reality. Dočítate sa, prečo sa do nich oplatí investovať, a tiež vám prinášame tip na najlepšiu realitnú kanceláriu na Slovensku – Delta Property. A aby v tomto čísle nebolo málo umenia, predstavíme vám tvorbu nadaného výtvarníka Luku Braseho. Samozrejme, v časopise nájdete aj naše klasické rubriky, ako sú Cestovanie, Auto-moto, Šport, História a veľa rôznych lifestylových tém.&nbsp;</p><p>Prajeme vám pekné čítanie pod slnečníkom.</p>yesFood Pornfood-porn
jesen-bude-u-taliana-v-znameni-masa-tuniaka-aj-hluzovkyJeseň bude u taliana v znamení mäsa, tuniaka aj hľuzovky12for-men-2020-10
v-menu-ristorante-da-andrea-sa-myslelo-aj-na-pizzu-tentokrat-ale-inakV menu ristorante Da Andrea sa myslelo aj na pizzu. Tentokrát ale inak.19for-men-2021-12-2022-01
zakaznici-si-chcu-dopriat-a-zit-normalneZákazníci si chcú dopriať a žiť normálne14for-men-2020-12
klienti-si-zasluzia-lepsie-fungujuci-realitny-trhKlienti si zaslúžia lepšie fungujúci realitný trh17for-men-2021-06-07
maly-krok-pre-cloveka-velky-krok-pre-spolocnostMalý krok pre človeka, veľký krok pre spoločnosť17for-men-2021-06-07
nedokonalost-sa-dosahuje-najtazsieNedokonalosť sa dosahuje najťažšie17for-men-2021-06-07