Časopis FOR MEN - Lucia Slaninková sexy influencerka

Lucia Slaninková sexy influencerka

Instagram Biznis03. jún 2021 Vyšlo v čísle: 06-07/2021

Do povedomia sa dostala ako úspešná finalistka súťaže krásy Miss Universe 2013, keď ešte ako tmavovláska zaujala svojou nevinnosťou a nežnou krásou.

Zo súťaže si, žiaľ, neodniesla hlavnú korunku krásy, získala však niekoľko iných titulov, napríklad titul prvej vicemiss, ktorý jej pomohol prebojovať sa na Miss Earth 2013 vo Filipínach. Účasť na súťaži jej otvorila dvere do modelingovej brandže a do sveta slovenského showbiznisu. Príťažlivá Lucia, ktorá bola kedysi láskou hokejistu Tomáša Tatara, sa odvtedy o čosi zmenila. Dnes je z nej zrelá a sexy žena, ktorá si svojou osobnosťou získala priazeň viac než 77 000 sledovateľov na Instagrame. 

Sympatická influencerka sa s followermi pravidelne delí o chvíle zo svojho života. Mužov dráždi peknou tvárou a prirodzene atraktívnou postavou, ženské publikum zas pravidelne inšpiruje v móde a v starostlivosti o zovňajšok. Boli sme zvedaví a Luciu sme vyspovedali, aby sme sa dozvedeli, čo sa skrýva za jej instaprofilom. 

Pamätáme si vás zo súťaže Miss Universe 2013, kde ste bojovali o korunku kráľovnej krásy. Aké máte spomienky na toto obdobie?

To je už doba. Teraz v apríli to bolo osem rokov. Ale spomienky sú stále čerstvé, akoby to bolo včera (úsmev). Mám pocit, že náš ročník bol ešte taký iný – v porovnaní s dnešnými súťažami. Taká „old school“. Žiaden Instagram, žiadne tisíce followerov, nikto nikoho nepoznal. Diváci nás spoznali až z televízie alebo z novín. Nie zo sociálnych sietí ešte dlho pred začiatkom celej súťaže. Ale pamätám si, že som mala fanpage na Facebooku. Pekné spomienky. 

Po reprezentácii Slovenska na svetovej súťaži krásy Miss Earth 2013 sa vám otvorili brány do sveta modelingu. Aký to bol zážitok, byť súčasťou takého eventu? A aké pracovné príležitosti ste po jeho absolvovaní dostali? 

Miss Earth na Filipínach bol tým najväčším a najkrajším zážitkom z tohto „módneho“ sveta. Strávila som tam jeden krásny mesiac, spoznala neskutočné množstvo úžasných ľudí a nikdy na to nezabudnem. S určitými ľuďmi som v kontakte doteraz. Samozrejme, zážitkov aj pracovných príležitostí z modelingu bolo mnoho, ale veľa vo mne zanechala najmä príležitosť, ktorú som dostala v jednej agentúre v Mexiku. Žila som tam tri mesiace. Som skôr komerčnejší než typický mólový typ. Preto som dostávala viac pracovných príležitostí v tomto odvetví, napríklad v reklamách, beauty produktoch, časopisoch, vo videoklipoch a podobne. Najkrajšie spomienky. Ale už je to nejaký ten piatok, čo sa modelingu venujem len zriedkavo. 

Hovorí sa, že modeling môže byť aj plný tmavých zákutí, ako sú napríklad prísne diéty, anorexia, drogy. Ako poznáte modelingový svet vy? 

Stretla som sa s tým, ale, našťastie, ja som nikdy nemusela držať žiadne prísne diéty. A áno, v tejto brandži sa človek môže stretnúť so všeličím. 

Na profile máte pekné fotky, príspevky a príbehy z vášho bežného, spoločenského, ale aj súkromného života. Sledujete aj vy sama nejakú zahraničnú osobnosť z Instagramu, ktorá vás inšpiruje? 

Ďakujem. Áno, sledujem pár dievčat zo zahraničia, ktoré ma inšpirujú a fascinujú. Francesca Farago, Cindy Mello, Viki Odintcova alebo Marta Mello. Určite by som sa s niektorými rada stretla aj osobne. Veľmi veľa známych dievčat z Instagramu som stretla v Miami, kde som strávila pár mesiacov, taktiež vďaka modelingu. 

Pred niekoľkými rokmi ste tvorili pár s Tomášom Tatarom. Každý vzťah prinesie do života pozitívne aj negatívne skúsenosti. Prezradíte nám trochu, čo vám vzal a, naopak, čo vám dal tento konkrétny vzťah? Ako si spomínate na toto obdobie? 

Na to obdobie spomínam dobre. Dalo mi veľa, či už do života ako takého, ale aj do budúcna. Viem, čo chcem, a viem, čo určite nechcem! Veľa som precestovala, zažila a naučila som sa plynule po anglicky. Ale poviem vám, neviem, prečo niektorí ľudia tak prežívajú, keď spomeniem USA. Ako keby mal rozchod automaticky vymazať aj celé to obdobie života, haha. Niekedy mám pocit, že slovo Amerika by malo byť pre mňa tabu. Ale, bohužiaľ, štyri a pol roka nevymažem a z toho obdobia mám spomienky, pekné aj tie horšie zážitky, radosti, strasti, lebo reálne som tam žila normálny život ako každý iný (úsmev). 

Na svojom profile uvádzate, že ste ambasádorkou určitých značiek. Aká je vaša hlavná pracovná aktivita? Ako ste sa k spolupráci dostali? 

Som ambasádorkou niekoľkých značiek. Firmy zakaždým oslovia mňa. Každý deň mám veľmi veľa ponúk, ale aby som do nejakej išla, na to s ňou musím byť stotožnená. V skutočnosti prijmem tak päť percent. Sú to dlhodobé zazmluvnené spolupráce, pri ktorých reprezentujem firmu, stojím za ňou a propagujem ju. Je to super, veľakrát síce aj vyčerpávajúce a časovo náročné, ale milujem svoju prácu. Popritom sa venujem ďalším veciam, pracujem pre jednu nemeckú firmu a rozbieham aj niečo vlastné. Ale som zástancom postoja, že veľké veci sa dejú v tichosti (úsmev). A o čom ľudia nevedia, to nepokazia a neohovoria. 

Ste pekná žena so sexy postavou, prijali by ste napríklad ponuku na odvážnejšie fotenie aktov? 

Ďakujem, ale nie, nikdy by som sa nedala na nejaké akty. Možno niečo rafinované, sexy, ale stále na úrovni. Ale toto nie je pre mňa (úsmev). 

Na profile sa so sledovateľkami delíte aj o rôzne make-up tutoriály a módne príspevky. Kde na to beriete inšpiráciu? 

Väčšinou si nápad vytvorím v hlave a potom sa ho snažím preniesť do reálnej podoby. Som sama sebe scenáristom, kameramanom, fotografom, strihačom, vizážistom a aj stylistom. A keď som stratená, tak hodím očkom na Pinterest alebo na profily kočiek, ktoré som spomínala vyššie. Ale nikdy som nešla na nejaký profil a nepovedala si: „Aha, toto idem spraviť, odfotiť, natočiť.“ 

Máte veľké množstvo sledovateľov. Komunikujete s nimi pravidelne? 

Áno, komunikujem s nimi často, milujem svojich fanúšikov, fakt tam mám úžasnú komunitu ľudí a priala by som si, aby som na nich mala viac času. Ale niekedy to nestíham. Keď mám trochu času navyše, tak ho rada trávim s rodinou, s priateľom a naším psíkom. Viem si čas rozdeliť, nie som od Instagramu závislá a nemám problém byť neaktívna aj niekoľko dní, keď mi to práca dovolí. Už viackrát sa stalo, že to boli aj týždne. 

Všimli sme si, že ste súčasne šťastne zadaná. Plánujete spoločnú budúcnosť? 

Áno, plánujeme spoločnú budúcnosť. Je nám spolu dobre a rozumieme si (úsmev).

LUCIA SLANINKOVÁ

  • INSTAGRAM: @slanchita
  • POČET FOLLOWEROV: vyše 77 300
  • VEK: 29 rokov
  • POVOLANIE: influencerka, podnikateľka, modelka
  • VÝŠKA: 173 cm
  • MIERY: 93-62-90 cm

Galéria obrázkov

Časopis FOR MEN - Lucia Slaninková sexy influencerka
Časopis FOR MEN - Lucia Slaninková sexy influencerka
Časopis FOR MEN - Lucia Slaninková sexy influencerka
Časopis FOR MEN - Lucia Slaninková sexy influencerka

Reklamní partneri

Art / Designart-designInstagram BiznisinstagrambiznisEkonomikaekonomikaLifestylelifestyleKariérakarieraMódamodaFitnessfitnessZaujímavostizaujimavostiAuto-Motoauto-motoKultúrakulturaGadgetygadgetyŠportsportHistóriahistoriaTechnotechnoCover Storycover-storyCestovaniecestovanieVIPvipZa a Protiza-a-protiFood and Drinkfood-and-drinkRecenzierecenzieKvízkvizKalokagatiakalokagatiaPsychológiapsychologiaKeď budem veľkýked-budem-velkyTop Gastrotop-gastroFood Pornfood-pornBiznisbiznisDrink mesiacadrink-mesiacaRealityrealityReal Talkreal-talkSvetsvetsidejadranreality.jpghttp://jadran-reality.skyessidedubaisolutions.jpghttps://www.dubaisolutions.skyesallmagazine_nameČasopis FOR MENallmagazine_legendInteligentný sprievodca svetom mužaallurl_facebookhttps://www.facebook.com/formencasopis/allinzercia_pdfFORMEN_mediakit_SVK_2021.pdfxallcounter_pages100allcounter_issues6allcounter_print15000allcounter_online5000allurl_instagramhttps://www.instagram.com/formen_sk/allseo_descriptionČasopis FOR MEN je dvojmesačník určený úspešnému, cieľavedomému a duchom mladému mužovi, ktorý sa socioekonomicky radí do skupiny s nadpriemernými príjmami.
17lucia-slaninkova-sexy-influencerkaLucia Slaninková sexy influencerka11nonoDo povedomia sa dostala ako úspešná finalistka súťaže krásy Miss Universe 2013, keď ešte ako tmavovláska zaujala svojou nevinnosťou a nežnou krásou. <p>Zo súťaže si, žiaľ, neodniesla hlavnú korunku krásy, získala však niekoľko iných titulov, napríklad titul prvej vicemiss, ktorý jej pomohol prebojovať sa na Miss Earth 2013 vo Filipínach. Účasť na súťaži jej otvorila dvere do modelingovej brandže a do sveta slovenského showbiznisu. Príťažlivá Lucia, ktorá bola kedysi láskou hokejistu Tomáša Tatara, sa odvtedy o čosi zmenila. Dnes je z nej zrelá a sexy žena, ktorá si svojou osobnosťou získala priazeň viac než 77 000 sledovateľov na Instagrame.&nbsp;</p><p>Sympatická influencerka sa s followermi pravidelne delí o chvíle zo svojho života. Mužov dráždi peknou tvárou a prirodzene atraktívnou postavou, ženské publikum zas pravidelne inšpiruje v móde a v starostlivosti o zovňajšok. Boli sme zvedaví a Luciu sme vyspovedali, aby sme sa dozvedeli, čo sa skrýva za jej instaprofilom.&nbsp;</p><p><strong>Pamätáme si vás zo súťaže Miss Universe 2013, kde ste bojovali o korunku kráľovnej krásy. Aké máte spomienky na toto obdobie?</strong></p><p>To je už doba. Teraz v apríli to bolo osem rokov. Ale spomienky sú stále čerstvé, akoby to bolo včera (úsmev). Mám pocit, že náš ročník bol ešte taký iný – v porovnaní s dnešnými súťažami. Taká „old school“. Žiaden Instagram, žiadne tisíce followerov, nikto nikoho nepoznal. Diváci nás spoznali až z televízie alebo z novín. Nie zo sociálnych sietí ešte dlho pred začiatkom celej súťaže. Ale pamätám si, že som mala fanpage na Facebooku. Pekné spomienky.&nbsp;</p><p><strong>Po reprezentácii Slovenska na svetovej súťaži krásy Miss Earth 2013 sa vám otvorili brány do sveta modelingu. Aký to bol zážitok, byť súčasťou takého eventu? A aké pracovné príležitosti ste po jeho absolvovaní dostali?</strong>&nbsp;</p><p>Miss Earth na Filipínach bol tým najväčším a najkrajším zážitkom z tohto „módneho“ sveta. Strávila som tam jeden krásny mesiac, spoznala neskutočné množstvo úžasných ľudí a nikdy na to nezabudnem. S určitými ľuďmi som v kontakte doteraz. Samozrejme, zážitkov aj pracovných príležitostí z modelingu bolo mnoho, ale veľa vo mne zanechala najmä príležitosť, ktorú som dostala v jednej agentúre v Mexiku. Žila som tam tri mesiace. Som skôr komerčnejší než typický mólový typ. Preto som dostávala viac pracovných príležitostí v tomto odvetví, napríklad v reklamách, beauty produktoch, časopisoch, vo videoklipoch a podobne. Najkrajšie spomienky. Ale už je to nejaký ten piatok, čo sa modelingu venujem len zriedkavo.&nbsp;</p><p><strong>Hovorí sa, že modeling môže byť aj plný tmavých zákutí, ako sú napríklad prísne diéty, anorexia, drogy. Ako poznáte modelingový svet vy?</strong>&nbsp;</p><p>Stretla som sa s tým, ale, našťastie, ja som nikdy nemusela držať žiadne prísne diéty. A áno, v tejto brandži sa človek môže stretnúť so všeličím.&nbsp;</p><p><strong>Na profile máte pekné fotky, príspevky a príbehy z vášho bežného, spoločenského, ale aj súkromného života. Sledujete aj vy sama nejakú zahraničnú osobnosť z Instagramu, ktorá vás inšpiruje?&nbsp;</strong></p><p>Ďakujem. Áno, sledujem pár dievčat zo zahraničia, ktoré ma inšpirujú a fascinujú. Francesca Farago, Cindy Mello, Viki Odintcova alebo Marta Mello. Určite by som sa s niektorými rada stretla aj osobne. Veľmi veľa známych dievčat z Instagramu som stretla v Miami, kde som strávila pár mesiacov, taktiež vďaka modelingu.&nbsp;</p><p><strong>Pred niekoľkými rokmi ste tvorili pár s Tomášom Tatarom. Každý vzťah prinesie do života pozitívne aj negatívne skúsenosti. Prezradíte nám trochu, čo vám vzal a, naopak, čo vám dal tento konkrétny vzťah? Ako si spomínate na toto obdobie?</strong>&nbsp;</p><p>Na to obdobie spomínam dobre. Dalo mi veľa, či už do života ako takého, ale aj do budúcna. Viem, čo chcem, a viem, čo určite nechcem! Veľa som precestovala, zažila a naučila som sa plynule po anglicky. Ale poviem vám, neviem, prečo niektorí ľudia tak prežívajú, keď spomeniem USA. Ako keby mal rozchod automaticky vymazať aj celé to obdobie života, haha. Niekedy mám pocit, že slovo Amerika by malo byť pre mňa tabu. Ale, bohužiaľ, štyri a pol roka nevymažem a z toho obdobia mám spomienky, pekné aj tie horšie zážitky, radosti, strasti, lebo reálne som tam žila normálny život ako každý iný (úsmev).&nbsp;</p><p><strong>Na svojom profile uvádzate, že ste ambasádorkou určitých značiek. Aká je vaša hlavná pracovná aktivita? Ako ste sa k spolupráci dostali?</strong>&nbsp;</p><p>Som ambasádorkou niekoľkých značiek. Firmy zakaždým oslovia mňa. Každý deň mám veľmi veľa ponúk, ale aby som do nejakej išla, na to s ňou musím byť stotožnená. V skutočnosti prijmem tak päť percent. Sú to dlhodobé zazmluvnené spolupráce, pri ktorých reprezentujem firmu, stojím za ňou a propagujem ju. Je to super, veľakrát síce aj vyčerpávajúce a časovo náročné, ale milujem svoju prácu. Popritom sa venujem ďalším veciam, pracujem pre jednu nemeckú firmu a rozbieham aj niečo vlastné. Ale som zástancom postoja, že veľké veci sa dejú v tichosti (úsmev). A o čom ľudia nevedia, to nepokazia a neohovoria.&nbsp;</p><p><strong>Ste pekná žena so sexy postavou, prijali by ste napríklad ponuku na odvážnejšie fotenie aktov?</strong>&nbsp;</p><p>Ďakujem, ale nie, nikdy by som sa nedala na nejaké akty. Možno niečo rafinované, sexy, ale stále na úrovni. Ale toto nie je pre mňa (úsmev).&nbsp;</p><p><strong>Na profile sa so sledovateľkami delíte aj o rôzne make-up tutoriály a módne príspevky. Kde na to beriete inšpiráciu?&nbsp;</strong></p><p>Väčšinou si nápad vytvorím v hlave a potom sa ho snažím preniesť do reálnej podoby. Som sama sebe scenáristom, kameramanom, fotografom, strihačom, vizážistom a aj stylistom. A keď som stratená, tak hodím očkom na Pinterest alebo na profily kočiek, ktoré som spomínala vyššie. Ale nikdy som nešla na nejaký profil a nepovedala si: „Aha, toto idem spraviť, odfotiť, natočiť.“&nbsp;</p><p><strong>Máte veľké množstvo sledovateľov. Komunikujete s nimi pravidelne?</strong>&nbsp;</p><p>Áno, komunikujem s nimi často, milujem svojich fanúšikov, fakt tam mám úžasnú komunitu ľudí a priala by som si, aby som na nich mala viac času. Ale niekedy to nestíham. Keď mám trochu času navyše, tak ho rada trávim s rodinou, s priateľom a naším psíkom. Viem si čas rozdeliť, nie som od Instagramu závislá a nemám problém byť neaktívna aj niekoľko dní, keď mi to práca dovolí. Už viackrát sa stalo, že to boli aj týždne.&nbsp;</p><p><strong>Všimli sme si, že ste súčasne šťastne zadaná. Plánujete spoločnú budúcnosť?</strong>&nbsp;</p><p>Áno, plánujeme spoločnú budúcnosť. Je nám spolu dobre a rozumieme si (úsmev).</p><h3>LUCIA SLANINKOVÁ</h3><ul><li>INSTAGRAM: <a href="https://www.instagram.com/slanchita/?hl=en" rel="noopener noreferrer" target="_blank"><strong>@slanchita</strong></a></li><li>POČET FOLLOWEROV: <strong>vyše 77 300</strong></li><li>VEK: <strong>29 rokov</strong></li><li>POVOLANIE: <strong>influencerka, podnikateľka, modelka</strong></li><li>VÝŠKA: <strong>173 cm</strong></li><li>MIERY: <strong>93-62-90 cm</strong></li></ul>4no0000-00-00for-men-2021-06-0706-07/20212021-06-03<h3>Milí čitatelia,&nbsp;</h3><p>čas letí veľmi rýchlo. Ani sme sa nenazdali a prihováram sa k vám z ďalšieho čísla vášho obľúbeného časopisu FORMEN. Posledné týždne priniesli pre nás mužov samé dobré správy. Konečne sa začali uvoľňovať pravidlá, ktoré platili počas pandémie, konečne si môžeme dať pivko na terase alebo obľúbenú vodnú fajku – viac v článku venovanému prestížnej Shisha Deluxe – a vyzerá to, že v lete budeme môcť ísť aj na dovolenku. V neposlednom rade naši hokejisti v prvých zápasoch predviedli skvelú formu, preto pevne verím, že v deň, keď budete čítať tento editoriál, budeme bojovať o tie najvyššie priečky na Majstrovstvách sveta v ľadovom hokeji 2021. Keďže ďalšie číslo vyjde v auguste, chcem vám popriať úspešný vstup do letnej sezóny a čo najlepší návrat do starých koľají.&nbsp;</p><p>Titulku nášho časopisu zdobí talentovaný maliar Jozef Stančík. Naša spoločná história sa začala písať už dávnejšie, hoci o tom možno ani sám nevie. Zhruba pred tromi rokmi som totiž od kamaráta dostal jeho obraz – zapáčil sa mi na prvý pohľad. Dodnes má svoje miesto v mojej obývačke. V rubrike Cover story sa však dozviete, že život Jozefa Stančíka nie je iba o maľovaní a že vo všetkom vidí hlbší zmysel.&nbsp;</p><p>Naše prvé letné dvojčíslo je zamerané na reality. Dočítate sa, prečo sa do nich oplatí investovať, a tiež vám prinášame tip na najlepšiu realitnú kanceláriu na Slovensku – Delta Property. A aby v tomto čísle nebolo málo umenia, predstavíme vám tvorbu nadaného výtvarníka Luku Braseho. Samozrejme, v časopise nájdete aj naše klasické rubriky, ako sú Cestovanie, Auto-moto, Šport, História a veľa rôznych lifestylových tém.&nbsp;</p><p>Prajeme vám pekné čítanie pod slnečníkom.</p>yesInstagram Biznisinstagrambiznis
slovenska-pocahontas-s-vasnou-k-hudbeSlovenská pocahontas s vášňou k hudbe16for-men-2021-04-05
multitalentovana-kraska-andrea-sakyMultitalentovaná kráska Andrea Saky18for-men-2021-09-10
specialistka-na-zdravy-zivotny-stylŠpecialistka na zdravý životný štýl20for-men-2022-02-03
posobive-byvaniePôsobivé bývanie17for-men-2021-06-07
nedokonalost-sa-dosahuje-najtazsieNedokonalosť sa dosahuje najťažšie17for-men-2021-06-07
klienti-si-zasluzia-lepsie-fungujuci-realitny-trhKlienti si zaslúžia lepšie fungujúci realitný trh17for-men-2021-06-07