Časopis FOR MEN - Da Andrea

Da Andrea

Food Porn11. február 2022 Vyšlo v čísle: 02-03/2022

Pokiaľ je reč o mäse, v Da Andrea razíme pravidlo, že kvalita je vždy prvoradá.

Stinco di agnello 

Naše jahňacie lýtko sa pripravuje dlhšie, omnoho dlhšie než iné mäsové chody, ale kvôli dokonalej chuti treba niekedy obetovať minimálne čas. V tomto prípade to naozaj platí, po dlhom marinovaní sa totiž zväzky svalu od seba oddeľujú samy. Ako však dosiahnuť, aby sa mäso rozpadalo tak ľahko? Lýtko marinujeme 24 hodín v kúpeli z oleja, cesnaku a rozmarínu. Následne ho varíme dvanásť hodín pri teplote 80 °C. Aby sa chuť nezmenila ani s príchodom hostí, zohrievame ho v rúre presne 10 minút pri teplote 200 °C. Ako komplementárnu oblohu k tomuto rustikálnemu jedlu sme zvolili rovnako rurálnu zemiakovú kašu s baby zeleninou a demi-glace omáčkou.

Filetto di manzo 

Steaky sú u nás špecialitou už za surova. Vyberáme si totižto mäso z uruguajských býkov, ktoré je ospevované pre svoju jemnosť a šťavnatosť. Príprava už podlieha tomu, ako si ho praje ten ktorý zákazník. Medium, medium well, prípadne well done. Aktuálne ho servírujeme v kombinácii s baby zeleninou a patate alla duchessa so zálievkou z omáčky demi-glace.

WWW.UTALIANA.SK
facebook: ANDREAENA_UTALIANA
instagram: ANDREAENA_UTALIANA

Da Andrea
Majakovského 9, Bratislava

Galéria obrázkov

Časopis FOR MEN - Da Andrea
Časopis FOR MEN - Da Andrea

Reklamní partneri

Art / Designart-designInstagram BiznisinstagrambiznisEkonomikaekonomikaLifestylelifestyleKariérakarieraMódamodaFitnessfitnessZaujímavostizaujimavostiAuto-Motoauto-motoKultúrakulturaGadgetygadgetyŠportsportHistóriahistoriaTechnotechnoCover Storycover-storyCestovaniecestovanieVIPvipZa a Protiza-a-protiFood and Drinkfood-and-drinkRecenzierecenzieKvízkvizKalokagatiakalokagatiaPsychológiapsychologiaKeď budem veľkýked-budem-velkyTop Gastrotop-gastroFood Pornfood-pornBiznisbiznisDrink mesiacadrink-mesiacaRealityrealityReal Talkreal-talkSvetsvetsidejadranreality.jpghttp://jadran-reality.skyessidedubaisolutions.jpghttps://www.dubaisolutions.skyesallmagazine_nameČasopis FOR MENallmagazine_legendInteligentný sprievodca svetom mužaallurl_facebookhttps://www.facebook.com/formencasopis/allinzercia_pdfFORMEN_mediakit_SVK_2021.pdfxallcounter_pages100allcounter_issues6allcounter_print15000allcounter_online5000allurl_instagramhttps://www.instagram.com/formen_sk/allseo_descriptionČasopis FOR MEN je dvojmesačník určený úspešnému, cieľavedomému a duchom mladému mužovi, ktorý sa socioekonomicky radí do skupiny s nadpriemernými príjmami.
20da-andreaDa Andrea36nonoPokiaľ je reč o mäse, v Da Andrea razíme pravidlo, že kvalita je vždy prvoradá. <h3>Stinco di agnello&nbsp;</h3><p>Naše jahňacie lýtko sa pripravuje dlhšie, omnoho dlhšie než iné mäsové chody, ale kvôli dokonalej chuti treba niekedy obetovať minimálne čas. V tomto prípade to naozaj platí, po dlhom marinovaní sa totiž zväzky svalu od seba oddeľujú samy. Ako však dosiahnuť, aby sa mäso rozpadalo tak ľahko? Lýtko marinujeme 24 hodín v kúpeli z oleja, cesnaku a rozmarínu. Následne ho varíme dvanásť hodín pri teplote 80 °C. Aby sa chuť nezmenila ani s príchodom hostí, zohrievame ho v rúre presne 10 minút pri teplote 200 °C. Ako komplementárnu oblohu k tomuto rustikálnemu jedlu sme zvolili rovnako rurálnu zemiakovú kašu s baby zeleninou a demi-glace omáčkou.</p><h3>Filetto di manzo&nbsp;</h3><p>Steaky sú u nás špecialitou už za surova. Vyberáme si totižto mäso z uruguajských býkov, ktoré je ospevované pre svoju jemnosť a šťavnatosť. Príprava už podlieha tomu, ako si ho praje ten ktorý zákazník. Medium, medium well, prípadne well done. Aktuálne ho servírujeme v kombinácii s baby zeleninou a patate alla duchessa so zálievkou z omáčky demi-glace.</p><p><a href="https://www.utaliana.sk" rel="noopener noreferrer" target="_blank"><strong>WWW.UTALIANA.SK</strong></a> <br>facebook: <a href="https://www.facebook.com/uTalianaBratislava/" rel="noopener noreferrer" target="_blank"><strong>ANDREAENA_UTALIANA</strong></a> <br>instagram: <a href="https://www.instagram.com/andreaena_utaliana/" rel="noopener noreferrer" target="_blank"><strong>ANDREAENA_UTALIANA</strong></a></p><p>Da Andrea<br>Majakovského 9, Bratislava</p>2no0000-00-00for-men-2022-02-0302-03/20222022-02-11<h3>Milí čitatelia,&nbsp;</h3><p>všetci pravdepodobne dúfame, že rok 2022 bude lepší než jeho dvaja predchodcovia. Počas nich sme totiž zistili, ako rýchlo sa môžu do reality preniesť scenáre, ktorými nás kedysi strašili iba katastrofické filmy. Spravodajstvo je plné slov ako epidémia, vojna, inflácia, zdražovanie energií… V záplave zlých správ je však dôležité dokázať hľadať a nájsť pozitíva. Je nutné veriť, že sa všetko na dobré obráti.&nbsp;</p><p>K pozitívnejším vyhliadkam vás môže inšpirovať niekoľko článkov v našom novom čísle. V dvoch rozhovoroch o Slovenskom pavilóne na EXPO DUBAI 2020 sa napríklad môžete presvedčiť o tom, že Slovensko je mimoriadne reprezentatívna a inovatívna krajina. Najväčšia svetová výstava však čoskoro končí, ak teda stále zvažujete, že by ste sa išli zohriať do dubajského tepla a spojili príjemné s užitočným, toto je ten správny čas.&nbsp;</p><p>Verím, že vás zaujala aj naša titulná strana, ktorá tentoraz patrí úspešnej spoločnosti Invest in Slovakia. Jej predstaviteľ nám v rozhovore prezradil čosi o svojom kľúči k úspechu cez jedinú aplikáciu. Viete, čo je na tom najlepšie? Vďaka Invest in Slovakia môžete byť úspešní aj vy. A ak už máte nejaký ten úspech za sebou a vlastníte svoju vysnívanú nehnuteľnosť, môžete si ju skrášliť originálnymi dielami od renomovaného umelca Luku Braseho. Ukážky jeho prác nájdete na nasledujúcich stranách.&nbsp;</p><p>V aktuálnom čísle vám ponúkame množstvo pútavých tém z prostredia kariéry, psychológie, biznisu, ekonomiky či áut, inšpirovať sa môžete aj rozhovormi so zaujímavými ľuďmi – na stránkach nášho magazínu si každý určite nájde kúsok seba.&nbsp;</p><p>Pamätajte, že dobré veci sa nikdy neudejú samy od seba. Keď človek neverí v ich úspech, nestanú sa nikdy. Preto verme, že najbližšie mesiace nám všetkým prinesú čosi prelomové.</p>yesFood Pornfood-porn
zakaznici-si-chcu-dopriat-a-zit-normalneZákazníci si chcú dopriať a žiť normálne14for-men-2020-12
s-chutou-skusat-nieco-noveS chuťou skúšať niečo nové15for-men-2021-01
novy-koncept-prekonava-moznosti-restauracie-hostom-ale-aj-mestu-sme-dopriali-novy-priestor-na-relaxNový koncept prekonáva možnosti reštaurácie. Hosťom, ale aj mestu sme dopriali nový priestor na relax.18for-men-2021-09-10
pasikove-zavodyPásikové závody20for-men-2022-02-03
pamir-highway-ticho-na-hranici-talibanuPamir Highway - ticho na hranici Talibanu20for-men-2022-02-03
podcast-beyond-todayPodcast - Beyond Today20for-men-2022-02-03