Časopis FOR MEN - Šoky sa snažíme prekonávať

Šoky sa snažíme prekonávať

Food Porn01. apríl 2021 Vyšlo v čísle: 04-05/2021

Gastro sa aktuálne nachádza v kritickom stave a myslím si, že sa z neho bude ešte veľmi dlho spamätávať. My v reštaurácii U Taliana máme veľké šťastie, že stále môžeme nejako fungovať, šesťdesiat až sedemdesiat percent iných reštaurácií totiž už nezvláda pokračovať ďalej.

Tým myslím najmä finančne. Pomoc od štátu, žiaľ, nie je taká efektívna a rýchla, ako sa na prvý pohľad zdá. Hoci je náročné zostať pozitívny, považujem to za nevyhnutné. Snažíme sa spolupracovať a vzájomne sa podporiť aj s inými podnikmi. Z bratislavských sú to napríklad Iasai alebo Geisha. Osobne vnímam rozdiel medzi svojou bratislavskou a ružomberskou reštauráciou. V Ružomberku to býva počas zimnej sezóny viac nastavené na turistov a lyžiarov. V tomto zmysle cítiť, že tohtoročnú sezónu ich je menej. 

CHUŤ ZAČAŤ ZNOVA

V Bratislave sme pridali do ponuky cenovo dostupnejšie denné menu a našim zákazníkom sme dali na výber – ponuka teraz zahŕňa polievku, hlavné jedlo aj dezert. Vyťažená je teda aj donáška, z čoho sa veľmi tešíme. Mnohí ju berú ako istú formu odreagovania. Objednať si jedlo domov je pre ľudí akýmsi spestrením dňa. Dokedy bude tento stav trvať, to si netrúfa odhadnúť nikto. Predpokladám však, že reštaurácie sa otvoria najskôr až na jar. My sa aj napriek súčasnej situácii stále snažíme tvoriť nové veci. Plánujeme jarné a letné menu, ktoré budú výnimočne spojené dokopy. 

LEN ZDANLIVÉ PRÁZDNO

Priznám sa, že v decembri som bol z celej tejto situácie poriadne deprimovaný a na dva týždne som od varenia úplne „vypol“. V januári som však naň znovu dostal chuť – možno aj vďaka športu a pravidelnému behu. Znova som plný energie a som pripravený na čokoľvek nové. Verím, že sa všetko pekne vráti do starých koľají. Nie je dôležité, na čo sa pozeráme, ale čo za tým dokážeme vidieť. Teraz sa síce pozeráme na prázdnu reštauráciu, ale aspoň máme čas dôkladne sa pripraviť na nové časy. 

TAK AJ PRODUCENT 

Vďaka live vareniu som k ľuďom oveľa bližšie. Paradoxne, teraz som so svojimi fanúšikmi v kontakte oveľa častejšie než predtým. Bol som zaťažený prácou a nedokázal som sa im venovať tak veľmi ako teraz. Platí, že všetko zlé je na niečo dobré, a aj z tejto situácie potrebujeme dokázať nejakým spôsobom „ťažiť“. Na Instagrame preto čoraz častejšie vysielam live varenie, ktoré získava čoraz viac divákov a naberá na popularite. Zozačiatku som varil sám, postupne som si začal pozývať svojich priateľov a neskôr aj známe tváre, spomeniem trebárs missky Veroniku Vágnerovú, Evu Verešovú, ďalej Lenku Tekeljakovú či Jasmínu Tatyovú. Live varenie je oveľa zábavnejšie, ale je to aj väčší adrenalín. Človek popritom príde na iné myšlienky. Videá si nakrúcam aj strihám sám. Najväčšiu sledovanosť mali „lajfky“, v ktorých som pripravoval naše tradičné talianske tiramisu a pizzu. Najbližšie živé varenie bude venované niečomu zdravému – chcem totiž pripravovať vegánske či vegetariánske recepty, keďže mnohí aj naďalej zostávajú doma a súčasne naberajú na váhe. Takisto pribudnú ďalší zaujímaví a významní hostia.

instagram: andreaena_utaliana
facebook: uTalianaBratislava

Galéria obrázkov

Časopis FOR MEN - Šoky sa snažíme prekonávať
Časopis FOR MEN - Šoky sa snažíme prekonávať
Časopis FOR MEN - Šoky sa snažíme prekonávať

Reklamní partneri

Art / Designart-designInstagram BiznisinstagrambiznisEkonomikaekonomikaLifestylelifestyleKariérakarieraMódamodaFitnessfitnessZaujímavostizaujimavostiAuto-Motoauto-motoKultúrakulturaGadgetygadgetyŠportsportHistóriahistoriaTechnotechnoCover Storycover-storyCestovaniecestovanieVIPvipZa a Protiza-a-protiFood and Drinkfood-and-drinkRecenzierecenzieKvízkvizKalokagatiakalokagatiaPsychológiapsychologiaKeď budem veľkýked-budem-velkyTop Gastrotop-gastroFood Pornfood-pornBiznisbiznisDrink mesiacadrink-mesiacaRealityrealityReal Talkreal-talkSvetsvetsidejadranreality.jpghttp://jadran-reality.skyessidedubaisolutions.jpghttps://www.dubaisolutions.skyesallmagazine_nameČasopis FOR MENallmagazine_legendInteligentný sprievodca svetom mužaallurl_facebookhttps://www.facebook.com/formencasopis/allinzercia_pdfFORMEN_mediakit_SVK_2021.pdfxallcounter_pages100allcounter_issues6allcounter_print15000allcounter_online5000allurl_instagramhttps://www.instagram.com/formen_sk/allseo_descriptionČasopis FOR MEN je dvojmesačník určený úspešnému, cieľavedomému a duchom mladému mužovi, ktorý sa socioekonomicky radí do skupiny s nadpriemernými príjmami.
16soky-sa-snazime-prekonavatŠoky sa snažíme prekonávať36yesnoGastro sa aktuálne nachádza v kritickom stave a myslím si, že sa z neho bude ešte veľmi dlho spamätávať. My v reštaurácii U Taliana máme veľké šťastie, že stále môžeme nejako fungovať, šesťdesiat až sedemdesiat percent iných reštaurácií totiž už nezvláda pokračovať ďalej. <p>Tým myslím najmä finančne. Pomoc od štátu, žiaľ, nie je taká efektívna a rýchla, ako sa na prvý pohľad zdá. Hoci je náročné zostať pozitívny, považujem to za nevyhnutné. Snažíme sa spolupracovať a vzájomne sa podporiť aj s inými podnikmi. Z bratislavských sú to napríklad Iasai alebo Geisha. Osobne vnímam rozdiel medzi svojou bratislavskou a ružomberskou reštauráciou. V Ružomberku to býva počas zimnej sezóny viac nastavené na turistov a lyžiarov. V tomto zmysle cítiť, že tohtoročnú sezónu ich je menej.&nbsp;</p><h3>CHUŤ ZAČAŤ ZNOVA</h3><p>V Bratislave sme pridali do ponuky cenovo dostupnejšie denné menu a našim zákazníkom sme dali na výber – ponuka teraz zahŕňa polievku, hlavné jedlo aj dezert. Vyťažená je teda aj donáška, z čoho sa veľmi tešíme. Mnohí ju berú ako istú formu odreagovania. Objednať si jedlo domov je pre ľudí akýmsi spestrením dňa. Dokedy bude tento stav trvať, to si netrúfa odhadnúť nikto. Predpokladám však, že reštaurácie sa otvoria najskôr až na jar. My sa aj napriek súčasnej situácii stále snažíme tvoriť nové veci. Plánujeme jarné a letné menu, ktoré budú výnimočne spojené dokopy.&nbsp;</p><h3>LEN ZDANLIVÉ PRÁZDNO</h3><p>Priznám sa, že v decembri som bol z celej tejto situácie poriadne deprimovaný a na dva týždne som od varenia úplne „vypol“. V januári som však naň znovu dostal chuť – možno aj vďaka športu a pravidelnému behu. Znova som plný energie a som pripravený na čokoľvek nové. Verím, že sa všetko pekne vráti do starých koľají. Nie je dôležité, na čo sa pozeráme, ale čo za tým dokážeme vidieť. Teraz sa síce pozeráme na prázdnu reštauráciu, ale aspoň máme čas dôkladne sa pripraviť na nové časy.&nbsp;</p><h3>TAK AJ PRODUCENT&nbsp;</h3><p>Vďaka live vareniu som k ľuďom oveľa bližšie. Paradoxne, teraz som so svojimi fanúšikmi v kontakte oveľa častejšie než predtým. Bol som zaťažený prácou a nedokázal som sa im venovať tak veľmi ako teraz. Platí, že všetko zlé je na niečo dobré, a aj z tejto situácie potrebujeme dokázať nejakým spôsobom „ťažiť“. Na Instagrame preto čoraz častejšie vysielam live varenie, ktoré získava čoraz viac divákov a naberá na popularite. Zozačiatku som varil sám, postupne som si začal pozývať svojich priateľov a neskôr aj známe tváre, spomeniem trebárs missky Veroniku Vágnerovú, Evu Verešovú, ďalej Lenku Tekeljakovú či Jasmínu Tatyovú. Live varenie je oveľa zábavnejšie, ale je to aj väčší adrenalín. Človek popritom príde na iné myšlienky. Videá si nakrúcam aj strihám sám. Najväčšiu sledovanosť mali „lajfky“, v ktorých som pripravoval naše tradičné talianske tiramisu a pizzu. Najbližšie živé varenie bude venované niečomu zdravému – chcem totiž pripravovať vegánske či vegetariánske recepty, keďže mnohí aj naďalej zostávajú doma a súčasne naberajú na váhe. Takisto pribudnú ďalší zaujímaví a významní hostia.</p><p><strong>instagram:&nbsp;</strong><a href="https://www.instagram.com/andreaena_utaliana/?hl=sk" rel="noopener noreferrer" target="_blank"><strong>andreaena_utaliana</strong></a><br><strong>facebook:&nbsp;</strong><a href="https://www.facebook.com/uTalianaBratislava/" rel="noopener noreferrer" target="_blank"><strong>uTalianaBratislava</strong></a></p>3no0000-00-00for-men-2021-04-0504-05/20212021-04-01<h3>Milí čitatelia,&nbsp;</h3><p>som veľmi rád, že po krátkej prestávke, ktorá bola zapríčinená úspešným uvedením nášho nového časopisu FORWOMEN, sa vám môžem prihovoriť vo vašom obľúbenom magazíne FORMEN. Cieľom nášho časopisu je priniesť do vašej domácnosti pohodu, relax a nové informácie. Uvedomujeme si, že v súčasnom stave je psychická pohoda človeka skúšaná viac ako kedykoľvek predtým. Pomaly a nechcene si zvykáme na opatrenia – rúška a sociálne obmedzenia sa stali súčasťou nášho každodenného života. V piatok nehľadáme, kam by sme sa mohli ísť najesť či zabaviť, ale rozhodujeme sa, aký film si vybrať a čo navariť. Nemusíme si klamať, svet sa zmenil a nikto z nás nevie, či sa ešte vráti do starých koľají. Každú zmenu v našom živote však musíme vnímať ako výzvu, nájsť na nej pozitíva a pokračovať vpred. Z mojej pozície majiteľa a šéfredaktora tohto časopisu verím, že sme sa za posledné obdobie stali pravidelnou súčasťou vášho voľného času.&nbsp;</p><p>Titulku aktuálneho čísla obsadil známy slovenský herec Branislav Deák, ktorého diváci poznajú nielen z televíznych seriálov, mohli ho vidieť aj na scénach viacerých bratislavských divadiel. V našom rozhovore prezradil, že za sporákom je ako doma, ale nezabúda ani na svoju najväčšiu záľubu – motorky.&nbsp;</p><p>V časopise nebudú chýbať obľúbené rubriky, ako sú Šport, Kariéra či Ekonomika, kde sme priblížili čoraz populárnejšiu tému – kryptomeny. V novej rubrike Biznis sme sa zas zamerali na možno menej obľúbenú tému firemného majetku. Špecialisti z Highgate Tax &amp; Law nám však našťastie prezradili, ako ho vieme chrániť. V neposlednom rade je potrebné zviditeľniť zdravý životný štýl, ktorý môžu podporiť funkčné vody od SPACElab. A vedeli ste, že v Medirexe vám vedia nastaviť diétu na mieru?&nbsp;</p><p>Verím, že v tomto čísle sa nájde každý z nás. Prajem vám pekné čítanie.</p>yesFood Pornfood-porn
nero-di-mareNero di mare17for-men-2021-06-07
u-taliana-sa-uz-chystaju-na-vianoceU taliana sa už chystajú na vianoce13for-men-2020-11
novy-koncept-prekonava-moznosti-restauracie-hostom-ale-aj-mestu-sme-dopriali-novy-priestor-na-relaxNový koncept prekonáva možnosti reštaurácie. Hosťom, ale aj mestu sme dopriali nový priestor na relax.18for-men-2021-09-10
investovanie-do-kryptomienInvestovanie do Kryptomien16for-men-2021-04-05
z-kvality-nepolavujeme-zakaznici-by-podvod-odhaliliZ kvality nepoľavujeme. Zákazníci by podvod odhalili16for-men-2021-04-05
ako-sa-bude-cestovat-tuto-sezonuAko sa bude cestovať túto sezónu?16for-men-2021-04-05