Časopis FOR MEN - Veľký letný kvíz

Veľký letný kvíz

Kvíz20. júl 2020 Vyšlo v čísle: 07/2020

Leto je čas na relax a ten sa dá dosiahnuť aj precvičením šedých buniek mozgových. Prevetrajte si vedomosti zo školských lavíc, zamyslite sa nad podivnými kuriozitami zo sveta a tipnite si, ako je na tom Slovensko v rebríčkoch spotreby alkoholu či bojaschopnosti armády. Správne odpovede nájdete na konci kvízu.

1. Mužský box patrí k olympijským hrám od roku 1904. Spomeniete si, kedy sa uskutočnil prvý olympijský turnaj v boxe žien?

a. 2012
b. 2008
c. 2004

2. Podľa Svetovej zdravotníckej organizácie sa na Slovensku priemerne vypije 11,4 l čistého alkoholu na obyvateľa ročne. Na akom mieste sme v roku 2019 skončili v porovnaní s ostatnými krajinami?

a. 54
b. 16
c. 9

3. Iracionálnym strachom trpí množstvo ľudí. Johnny Depp otvorene priznáva, že ho desia klauni. Čo trápi ľudí s alektorofóbiou?

a. Strach z dotykov
b. Strach zo sliepok
c. Strach z učiteľov

4. Živočíšna ríša je plná zaujímavých faktov. Ktorý z týchto výrokov nie je pravdivý?

a. Muchy mäsiarky dokážu zacítiť potravu na vzdialenosť 7 km.
b. Vošky sa rodia už tehotné.
c. Samička kapra dospieva skôr ako samček.

5. Prvú mapu mesiaca vytvoril na základe pozorovania ďalekohľadom Thomas Harriot už v roku 1609. Koľko ľudí dodnes stálo na jeho povrchu?

a. 12
b. 11
c. 9

6. Najväčší európsky futbalový štadión Camp Nou nájdeme v Barcelone, spolu so Sagrada Familia je najnavštevovanejším miestom Španielska. Akú kapacitu majú jeho tribúny?

a. 89 354
b. 99 354
c. 109 354

7. Štefan Banič skočil z pätnásťposchodovej budovy, aby presvedčil patentový úrad v USA o funkčnosti svojho padáka. V ktorom roku mu patent udelili?

a. 1876
b. 1914
c. 1923

8. „Takto očividne kradnúť, to sa vymyká zvyklostiam.“ Ktorý slovenský politik zahviezdil týmto výrokom priamo v televíznom vysielaní?

a. Gabriel Palacka
b. Radoslav Procházka
c. Mikuláš Dzurinda

9. Keď spisovateľ Ian Fleming vymýšľal meno pre agenta 007, hľadal niečo nudné a nevýrazné. Napokon sa inšpiroval skutočným človekom. Aká bola profesia reálneho Jamesa Bonda?

a. Ornitológ
b. Dentista
c. Finančný poradca

10. Slávu najvyššie položeného hradu na Slovensku pripomína už len zrúcanina. Ako sa nazýva?

a. Znievsky hrad
b. Liptovský hrad
c. Hrad Muráň

11. Do eurozóny aktuálne patrí 19 z 27 členských krajín v EÚ. Ktorý z výrokov o bankovkách nie je pravdivý?

a. Bankovky sa tlačia výhradne v Belgicku a Nemecku.
b. Farba 200-eurovej bankovky je žlto-hnedá.
c. Stavby na bankovkách nie sú skutočné, sú dielom dizajnérov.

12. Početnému potomstvu neholdujú len súčasní politici. Viete, koľko detí mala Mária Terézia, tiež známa ako „Matka dvoch cisárov“?

a. 16
b. 12
c. 8

13. Slovensko je krajina, kde je stále čo objavovať. Ktorý z týchto výrokov nie je pravda?

a. Žitný ostrov je najväčší riečny ostrov v Európe.
b. Medzinárodný maratón mieru v Košiciach je najstarším maratónom v Európe.
c. Bratislava je jediné európske mesto, ktoré hraničí s troma krajinami.

14. USA sú známe svojskými zákonmi. V ktorom štáte vám hrozí pokuta a 100 dní väzenia, ak miesto loveckého psa použijete fretku?

a. Západná Virgínia
b. Severná Dakota
c. Idaho

15. Neznalosť zákona veru neospravedlňuje a platí to aj na cestách. Ktorý výrok sme si vymysleli?

a. Ak máte v Španielsku počas šoférovania obuté žabky, hrozí vám pokuta 200 eur.
b. Ak na Cypre počas šoférovania pijete vodu, môže vás to stáť až 85 eur.
c. Vodiči na talianskych cestách nesmú mať oblečené len plavky. Porušenie nariadenia vás bude stáť 50 až 100 eur.

16. Podľa Guinnessovej knihy rekordov je Slovensko dodnes krajinou, ktorá dosiahla najvyššie skóre v medzinárodnom hokejovom zápase. Za úspech vďačíme ženskému tímu, ktorý v roku 2008 zvíťazil 82:0. Viete, kto bol náš súper?

a. Taliansko
b. Bulharsko
c. Nemecko

17. Kolibrík dokáže za sekundu preletieť neuveriteľných 27 metrov. Akú rýchlosť by dosiahol, ak by nadobudol rozmer 4-metrového auta?

a. 2 093 km/h
b. 90 km/h
c. 987 km/h

18. Brmbolec na čapici je obľúbený najmä medzi deťmi. Populárny sa stal už v 18. storočí. Aký je jeho príbeh?

a. Spopularizovali ho námorníci. Vďaka nemu obmedzili nárazy hlavy o znížený strop na lodiach.
b. Bol súčasťou dress codu Angličanov pri zimnom love. Ak husto snežilo, vytŕčal, čím znížil štatistiku smrteľných nehôd pri streľbe.
c. Pôvodne zdobil čiapky severských kmeňov. V časoch nemeckého romantizmu sa stal tajným symbolom vzdoru proti osvietenstvu.

19. Portál Global Firepower vyhodnocuje vojenskú silu jednotlivých krajín. Do úvahy berie viac ako 50 faktorov. V roku 2020 kraľujú USA, českí susedia dosiahli 34. miesto. Ako dopadlo Slovensko?

a. 37. miesto
b. 58. miesto
c. 83. miesto

20. Endemit je druh rastliny alebo živočícha, ktorý sa vyskytuje len na určitom území. Radí sa k nim aj fosa dlhochvostá. Viete, o akého tvora ide?

a. Mäsožravá šelma žijúca na Madagaskare.
b. Nočný motýľ vyskytujúci sa len v oblasti Karpát.
c. Jedovatá morská ryba žijúca v oblasti Polynézie.

21. Národné farby často ukrývajú historicko-geografické súvislosti. Viete, ktorá z týchto krajín nemá na vlajke červenú?

a. Džibutsko
b. Gruzínsko
c. Kazachstan

22. Mariána Hossu v júni zaradili do hokejovej Siene slávy. Koľko Slovákov mu v nej bude robiť spoločnosť?

a. Jeden
b. Traja
c. Piati

23. Pri striedmej konzumácii má pivo blahodarný vplyv na organizmus. Poznáte názov najstaršieho slovenského pivovaru s nepretržitou prevádzkou?

a. Zlatý Bažant
b. Topvar
c. Steiger

24. V roku 1942 zrealizovali Jozef Gabčík a Ján Kubiš útok na Reinharda Heydricha, druhého najvyššie postaveného predstaviteľa Waffen-SS. Ako sa tajná operácia nazývala?

a. Anthropoid
b. Krakatit
c. Antracit

25. Najväčší pavúk Theraphosa blondi žije v Južnej Amerike. Nedávno zdokumentovali jedinca veľkého 30 cm. Slovenský rekordér má dĺžku tela 3 cm a rozpätie nôh až 7 cm. Pod akým názvom ho poznáme?

a. Pradiarka pestrá
b. Strehúň škvrnitý
c. Cedivka zúrivá

26. Počas turistiky po Slovensku sa môžete stretnúť aj s menej známou gastronómiou. Čo vám prinesie čašník, ak si objednáte „vyplištence“?

a. Pirôžky plnené husacou pečienkou
b. Smažené rybie vnútornosti s vajíčkami
c. Zemiakový koláč so slivkami

27. Športovci vedia prekvapiť netradičnými koníčkami. Čomu sa rád venuje Mike Tyson?

a. Je vášnivým chovateľom holubov.
b. Založil rezerváciu pre ohrozené cibetky.
c. Už dvadsať rokov zbiera exotické jašterice menšie ako dlaň.

28. Mužské a ženské telo je rozdielne. Ktorý výrok nie je pravdivý?

a. Ženy žmurkajú častejšie. Mužom pomáha udržať vlhkosť oka testosterón.
b. Ženy majú citlivejší čuch. Pomáha im zvoliť si partnera vhodného na reprodukciu.
c. Bolesť nastupuje u mužov rýchlejšie. Podľa výskumov ju začnú pociťovať o 16 sekúnd skôr ako ženy.

29. Vrúcny vzťah Slovákov k pálenke potvrdzujú ľudové piesne aj pestrý zoznam všetkého, čo dokážeme vypáliť. Viete, z čoho sa vyrába chabzdovica?

a. Z bazy
b. Z jačmeňa
c. Z prvosienok

30. Niektoré matematické úlohy vedia potrápiť aj rodičov. Aká je odpoveď na túto školácku hádanku: „Tehla váži kilo a pol tehly. Koľko váži jedna tehla?“

a. 1,5 kg
b. 1 kg
c. 2 kg

Správne odpovede: 1a, 2c, 3b, 4c, 5a, 6b, 7b, 8c, 9a, 10b, 11a, 12a, 13c, 14a, 15c, 16b, 17a, 18a, 19b, 20a, 21c, 22b, 23c, 24a, 25b, 26c, 27a, 28c, 29a, 30c

Galéria obrázkov

Časopis FOR MEN - Veľký letný kvíz
Časopis FOR MEN - Veľký letný kvíz
Časopis FOR MEN - Veľký letný kvíz
Časopis FOR MEN - Veľký letný kvíz
Časopis FOR MEN - Veľký letný kvíz
Časopis FOR MEN - Veľký letný kvíz
Časopis FOR MEN - Veľký letný kvíz
Časopis FOR MEN - Veľký letný kvíz

Reklamní partneri

Art / Designart-designInstagram BiznisinstagrambiznisEkonomikaekonomikaLifestylelifestyleKariérakarieraMódamodaFitnessfitnessZaujímavostizaujimavostiAuto-Motoauto-motoKultúrakulturaGadgetygadgetyŠportsportHistóriahistoriaTechnotechnoCover Storycover-storyCestovaniecestovanieVIPvipZa a Protiza-a-protiFood and Drinkfood-and-drinkRecenzierecenzieKvízkvizKalokagatiakalokagatiaPsychológiapsychologiaKeď budem veľkýked-budem-velkyTop Gastrotop-gastroFood Pornfood-pornBiznisbiznisDrink mesiacadrink-mesiacaRealityrealityReal Talkreal-talkSvetsvetsidejadranreality.jpghttp://jadran-reality.skyessidedubaisolutions.jpghttps://www.dubaisolutions.skyesallmagazine_nameČasopis FOR MENallmagazine_legendInteligentný sprievodca svetom mužaallurl_facebookhttps://www.facebook.com/formencasopis/allinzercia_pdfFORMEN_mediakit_SVK_2021.pdfxallcounter_pages100allcounter_issues6allcounter_print15000allcounter_online5000allurl_instagramhttps://www.instagram.com/formen_sk/allseo_descriptionČasopis FOR MEN je dvojmesačník určený úspešnému, cieľavedomému a duchom mladému mužovi, ktorý sa socioekonomicky radí do skupiny s nadpriemernými príjmami.
10velky-letny-kvizVeľký letný kvíz31nonoLeto je čas na relax a ten sa dá dosiahnuť aj precvičením šedých buniek mozgových. Prevetrajte si vedomosti zo školských lavíc, zamyslite sa nad podivnými kuriozitami zo sveta a tipnite si, ako je na tom Slovensko v rebríčkoch spotreby alkoholu či bojaschopnosti armády. Správne odpovede nájdete na konci kvízu.<p><strong>1. Mužský box patrí k olympijským hrám od roku 1904. Spomeniete si, kedy sa uskutočnil prvý olympijský turnaj v boxe žien?</strong></p><p>a. 2012<br>b. 2008<br>c. 2004</p><p><strong>2. Podľa Svetovej zdravotníckej organizácie sa na Slovensku priemerne vypije 11,4 l čistého alkoholu na obyvateľa ročne. Na akom mieste sme v roku 2019 skončili v porovnaní s ostatnými krajinami?</strong></p><p>a. 54<br>b. 16<br>c. 9</p><p><strong>3. Iracionálnym strachom trpí množstvo ľudí. Johnny Depp otvorene priznáva, že ho desia klauni. Čo trápi ľudí s alektorofóbiou?</strong></p><p>a. Strach z dotykov<br>b. Strach zo sliepok<br>c. Strach z učiteľov</p><p><strong>4. Živočíšna ríša je plná zaujímavých faktov. Ktorý z týchto výrokov nie je pravdivý?</strong></p><p>a. Muchy mäsiarky dokážu zacítiť potravu na vzdialenosť 7 km.<br>b. Vošky sa rodia už tehotné.<br>c. Samička kapra dospieva skôr ako samček.</p><p><strong>5. Prvú mapu mesiaca vytvoril na základe pozorovania ďalekohľadom Thomas Harriot už v roku 1609. Koľko ľudí dodnes stálo na jeho povrchu?</strong></p><p>a. 12<br>b. 11<br>c. 9</p><p><strong>6. Najväčší európsky futbalový štadión Camp Nou nájdeme v Barcelone, spolu so Sagrada Familia je najnavštevovanejším miestom Španielska. Akú kapacitu majú jeho tribúny?</strong></p><p>a. 89 354<br>b. 99 354<br>c. 109 354</p><p><strong>7. Štefan Banič skočil z pätnásťposchodovej budovy, aby presvedčil patentový úrad v USA o funkčnosti svojho padáka. V ktorom roku mu patent udelili?</strong></p><p>a. 1876<br>b. 1914<br>c. 1923</p><p><strong>8. „Takto očividne kradnúť, to sa vymyká zvyklostiam.“ Ktorý slovenský politik zahviezdil týmto výrokom priamo v televíznom vysielaní?</strong></p><p>a. Gabriel Palacka<br>b. Radoslav Procházka<br>c. Mikuláš Dzurinda</p><p><strong>9. Keď spisovateľ Ian Fleming vymýšľal meno pre agenta 007, hľadal niečo nudné a nevýrazné. Napokon sa inšpiroval skutočným človekom. Aká bola profesia reálneho Jamesa Bonda?</strong></p><p>a. Ornitológ<br>b. Dentista<br>c. Finančný poradca</p><p><strong>10. Slávu najvyššie položeného hradu na Slovensku pripomína už len zrúcanina. Ako sa nazýva?</strong></p><p>a. Znievsky hrad<br>b. Liptovský hrad<br>c. Hrad Muráň</p><p><strong>11. Do eurozóny aktuálne patrí 19 z 27 členských krajín v EÚ. Ktorý z výrokov o bankovkách nie je pravdivý?</strong></p><p>a. Bankovky sa tlačia výhradne v Belgicku a Nemecku.<br>b. Farba 200-eurovej bankovky je žlto-hnedá.<br>c. Stavby na bankovkách nie sú skutočné, sú dielom dizajnérov.</p><p><strong>12. Početnému potomstvu neholdujú len súčasní politici. Viete, koľko detí mala Mária Terézia, tiež známa ako „Matka dvoch cisárov“?</strong></p><p>a. 16<br>b. 12<br>c. 8</p><p><strong>13. Slovensko je krajina, kde je stále čo objavovať. Ktorý z týchto výrokov nie je pravda? </strong></p><p>a. Žitný ostrov je najväčší riečny ostrov v Európe.<br>b. Medzinárodný maratón mieru v Košiciach je najstarším maratónom v Európe.<br>c. Bratislava je jediné európske mesto, ktoré hraničí s troma krajinami.</p><p><strong>14. USA sú známe svojskými zákonmi. V ktorom štáte vám hrozí pokuta a 100 dní väzenia, ak miesto loveckého psa použijete fretku?</strong></p><p>a. Západná Virgínia <br>b. Severná Dakota<br>c. Idaho</p><p><strong>15. Neznalosť zákona veru neospravedlňuje a platí to aj na cestách. Ktorý výrok sme si vymysleli?</strong></p><p>a. Ak máte v Španielsku počas šoférovania obuté žabky, hrozí vám pokuta 200 eur.<br>b. Ak na Cypre počas šoférovania pijete vodu, môže vás to stáť až 85 eur.<br>c. Vodiči na talianskych cestách nesmú mať oblečené len plavky. Porušenie nariadenia vás bude stáť 50 až 100 eur.</p><p><strong>16. Podľa Guinnessovej knihy rekordov je Slovensko dodnes krajinou, ktorá dosiahla najvyššie skóre v medzinárodnom hokejovom zápase. Za úspech vďačíme ženskému tímu, ktorý v roku 2008 zvíťazil 82:0. Viete, kto bol náš súper?</strong></p><p>a. Taliansko<br>b. Bulharsko<br>c. Nemecko</p><p><strong>17. Kolibrík dokáže za sekundu preletieť neuveriteľných 27 metrov. Akú rýchlosť by dosiahol, ak by nadobudol rozmer 4-metrového auta?</strong></p><p>a. 2 093 km/h<br>b. 90 km/h<br>c. 987 km/h</p><p><strong>18. Brmbolec na čapici je obľúbený najmä medzi deťmi. Populárny sa stal už v 18. storočí. Aký je jeho príbeh?</strong></p><p>a. Spopularizovali ho námorníci. Vďaka nemu obmedzili nárazy hlavy o znížený strop na lodiach.<br>b. Bol súčasťou dress codu Angličanov pri zimnom love. Ak husto snežilo, vytŕčal, čím znížil štatistiku smrteľných nehôd pri streľbe.<br>c. Pôvodne zdobil čiapky severských kmeňov. V časoch nemeckého romantizmu sa stal tajným symbolom vzdoru proti osvietenstvu.</p><p><strong>19. Portál Global Firepower vyhodnocuje vojenskú silu jednotlivých krajín. Do úvahy berie viac ako 50 faktorov. V roku 2020 kraľujú USA, českí susedia dosiahli 34. miesto. Ako dopadlo Slovensko?</strong></p><p>a. 37. miesto<br>b. 58. miesto<br>c. 83. miesto</p><p><strong>20. Endemit je druh rastliny alebo živočícha, ktorý sa vyskytuje len na určitom území. Radí sa k nim aj fosa dlhochvostá. Viete, o akého tvora ide?</strong></p><p>a. Mäsožravá šelma žijúca na Madagaskare.<br>b. Nočný motýľ vyskytujúci sa len v oblasti Karpát.<br>c. Jedovatá morská ryba žijúca v oblasti Polynézie.</p><p><strong>21. Národné farby často ukrývajú historicko-geografické súvislosti. Viete, ktorá z týchto krajín nemá na vlajke červenú?</strong></p><p>a. Džibutsko<br>b. Gruzínsko<br>c. Kazachstan</p><p><strong>22. Mariána Hossu v júni zaradili do hokejovej Siene slávy. Koľko Slovákov mu v nej bude robiť spoločnosť?</strong></p><p>a. Jeden<br>b. Traja<br>c. Piati</p><p><strong>23. Pri striedmej konzumácii má pivo blahodarný vplyv na organizmus. Poznáte názov najstaršieho slovenského pivovaru s nepretržitou prevádzkou?</strong></p><p>a. Zlatý Bažant<br>b. Topvar<br>c. Steiger</p><p><strong>24. V roku 1942 zrealizovali Jozef Gabčík a Ján Kubiš útok na Reinharda Heydricha, druhého najvyššie postaveného predstaviteľa Waffen-SS. Ako sa tajná operácia nazývala?</strong></p><p>a. Anthropoid<br>b. Krakatit<br>c. Antracit</p><p><strong>25. Najväčší pavúk Theraphosa blondi žije v Južnej Amerike. Nedávno zdokumentovali jedinca veľkého 30 cm. Slovenský rekordér má dĺžku tela 3 cm a rozpätie nôh až 7 cm. Pod akým názvom ho poznáme?</strong></p><p>a. Pradiarka pestrá <br>b. Strehúň škvrnitý<br>c. Cedivka zúrivá</p><p><strong>26. Počas turistiky po Slovensku sa môžete stretnúť aj s menej známou gastronómiou. Čo vám prinesie čašník, ak si objednáte „vyplištence“?</strong></p><p>a. Pirôžky plnené husacou pečienkou<br>b. Smažené rybie vnútornosti s vajíčkami<br>c. Zemiakový koláč so slivkami</p><p><strong>27. Športovci vedia prekvapiť netradičnými koníčkami. Čomu sa rád venuje Mike Tyson?</strong></p><p>a. Je vášnivým chovateľom holubov.<br>b. Založil rezerváciu pre ohrozené cibetky.<br>c. Už dvadsať rokov zbiera exotické jašterice menšie ako dlaň.</p><p><strong>28. Mužské a ženské telo je rozdielne. Ktorý výrok nie je pravdivý?</strong></p><p>a. Ženy žmurkajú častejšie. Mužom pomáha udržať vlhkosť oka testosterón.<br>b. Ženy majú citlivejší čuch. Pomáha im zvoliť si partnera vhodného na reprodukciu.<br>c. Bolesť nastupuje u mužov rýchlejšie. Podľa výskumov ju začnú pociťovať o 16 sekúnd skôr ako ženy.</p><p><strong>29. Vrúcny vzťah Slovákov k pálenke potvrdzujú ľudové piesne aj pestrý zoznam všetkého, čo dokážeme vypáliť. Viete, z čoho sa vyrába chabzdovica?</strong></p><p>a. Z bazy<br>b. Z jačmeňa<br>c. Z prvosienok</p><p><strong>30. Niektoré matematické úlohy vedia potrápiť aj rodičov. Aká je odpoveď na túto školácku hádanku: „Tehla váži kilo a pol tehly. Koľko váži jedna tehla?“</strong></p><p>a. 1,5 kg<br>b. 1 kg<br>c. 2 kg</p><p><strong>Správne odpovede: 1a, 2c, 3b, 4c, 5a, 6b, 7b, 8c, 9a, 10b, 11a, 12a, 13c, 14a, 15c, 16b, 17a, 18a, 19b, 20a, 21c, 22b, 23c, 24a, 25b, 26c, 27a, 28c, 29a, 30c</strong></p>8no0000-00-00for-men-2020-0707/20202020-07-20<h3>Milí čitatelia,</h3><p>ani sme sa nenazdali a prvý polrok máme za sebou. Priznám sa, že v detstve som mal práve tento čas roka zo všetkých úplne najradšej. Leto, keď rifle nahradili šortky, svetre, krátke tričká a na nohách celé mesiace len flip flopy. Chutná zmrzlina, šťavnatý melón či čapovaná kofola patrili pre mňa v detstve neodmysliteľne k tomuto obdobiu. Skončil sa zhon v podobe školských povinností a čakala ma dovolenka v Bibione, starí rodičia a mnoho zážitkov. Na dvojmesačné školské prázdniny sa tešila asi väčšina z nás. Pochopiteľne, postupom času sa veľa preferencií človeka mení, no letné obdobie ostalo u mňa stále najobľúbenejšie. Dlhé dni, teplé noci a celkovo lepšia nálada u ľudí mi vždy vyhovovali viac ako mrazivá zima. Aj keď dnes už je leto pre nás trochu odlišné ako predtým, máme svoje rodiny a kľúčové je vymyslieť pre deti zmysluplný program. Žiaľ, na starých rodičov už niektorí len spomíname a letné tábory nahradili grilovačky. Leto však predsa prináša so sebou atmosféru, na ktorú sa celý rok teším. Každý z nás má na lete rád niečo iné, pre niekoho k nemu neodmysliteľne patria festivaly a stanovačky či nekonečná cesta autom za morom, iní si ho spájajú s dobre vychladenou dvanástkou na obľúbenom jazere či jazdou bicyklom po preplnenej hrádzi. Hoci je leto skôr obdobím relaxu a pohody, my sme sa v letnom čísle pozreli aj na vážnejšie témy. V rubrike „rodina“ napríklad na to, ako byť dobrým otcom, ale mužom prezradíme aj to, aká plastická chirurgia je pre nich dostupná a že už nejde len o tému výhradne pre ženy. Na titulke sme privítali obľúbeného slovenského herca Mareka Fašianga, ktorý nám v rozhovore prezradil, že je aj skúsený podnikateľ. V novej rubrike „keď budem veľký“ prinesieme pohľad na súkromných detektívov. V obľúbenej rubrike „Instabiznis“ sa porozprávame s Expl0itedom a ponúkame aj rozhovor s neoficiálnym borcom Oktagon Underground do 90 kg, naším šampiónom Vlastom Čepom, ktorý za necelý rok v MMA dokázal zbúrať celú slovenskú scénu a právom mu patrí uznanie a rešpekt. Predstavíme vám sympatické majiteľky realitky Lemonpie, dozviete sa viac o histórii tabaku, ale tiež o výhodách rastlinných nápojov. Chýbať nebudú ani obľúbené rubriky venované auto-moto či gadgetom alebo food pornu. Mojím životným mottom je „Nenaháňajme peniaze, ale zážitky“, preto aj vám prajem, nech vám toto leto prinesie čo najviac zážitkov na celý život, pretože ony sú to, čo si v živote budete pamätať najdlhšie. Keďže toto číslo je letný špeciál, z editoriálu sa vám znova prihovorím až 20. septembra. Pevne teda verím, že leto prežijete podľa svojich predstáv v dokonalom mixe oddychu, zábavy a množstva zážitkov.</p>yesKvízkviz
formen-kviz-januarFormen kvíz január15for-men-2021-01
letny-kvizLetný kvíz17for-men-2021-06-07
velky-jesenny-kvizVeľký jesenný kvíz18for-men-2021-09-10
hladnych-vas-nedostanuHladných vás nedostanú!10for-men-2020-07
v-nasom-biznise-ide-hlavne-o-sympatieV našom biznise ide hlavne o sympatie10for-men-2020-07
budte-stylovi-a-neurobte-si-v-lete-hanbuBuďte štýloví a neurobte si v lete hanbu10for-men-2020-07