Časopis FOR MEN - Ako vychádzať so svojou ex po rozvode?

Ako vychádzať so svojou ex po rozvode?

Lifestyle13. február 2020 Vyšlo v čísle: 02/2020

Každé tretie manželstvo sa v súčasnosti na Slovensku končí rozvodom. Rastie počet štyridsiatnikov, ktorí sú single alebo majú nové partnerky, zároveň však majú aj svoje ex a s nimi často majú deti, ktoré treba vychovávať. Ako sa dá týmito zložitými vzťahmi navigovať čo najlepšie?

Peter sa rozvádzal, pretože svoju manželku podvádzal a prišla mu na to. Pre neho bolo riešenie pomerne jednoduché – zbalil si veci a presťahoval sa k milenke. S manželkou boli dosť rozumní na to, aby sa po istom prvotnom šoku nabitom emóciami dohodli na delení majetku a starostlivosti o syna. Po ukončení rozvodového konania ju teda hneď po súde pozval na večeru, aby to spoločne „oslávili“. Vypili pri tom čo‑to vína a… skončili v posteli. Ona potom kamarátkam hovorila, že to brala ako pomstu jeho novej partnerke. Nasadila jej parohy presne ako ona jej.

Lenže pri jednej pomste to neostalo. Majú spoločného syna a občas treba riešiť jeho problémy. Napríklad rodičovské združenie, po ktorom sa pravidelne stretávajú a vždy to dopadne rovnako. Peter jej ako sexuálny partner vyhovuje, je naňho zvyknutá a on zas už vie, „ako na ňu“. Tak sa vlastne z pozície manželky dostala do pozície milenky.

„Pristupujte k nej ako k obchodnému partnerovi.“

Ak sa vám to zdá ako ideálny spôsob spolunažívania so svojou ex, rovno na to zabudnite. Skôr či neskôr takýto životný štýl povedie len k zvyšovaniu počtu ex, s ktorými budete musieť riešiť rovnaké problémy – a tento spôsob riešenia má svoje limity. Ruku na srdce, mnohí sa síce radi chválime, ale stúpajúci počet mileniek väčšinou nebýva kompatibilný so stúpajúcim vekom.

Galéria obrázkov

Časopis FOR MEN - Ako vychádzať so svojou ex po rozvode?
Časopis FOR MEN - Ako vychádzať so svojou ex po rozvode?
Časopis FOR MEN - Ako vychádzať so svojou ex po rozvode?
Časopis FOR MEN - Ako vychádzať so svojou ex po rozvode?

Reklamní partneri

Art / Designart-designInstagram BiznisinstagrambiznisEkonomikaekonomikaLifestylelifestyleKariérakarieraMódamodaFitnessfitnessZaujímavostizaujimavostiAuto-Motoauto-motoKultúrakulturaGadgetygadgetyŠportsportHistóriahistoriaTechnotechnoCover Storycover-storyCestovaniecestovanieVIPvipZa a Protiza-a-protiFood and Drinkfood-and-drinkRecenzierecenzieKvízkvizKalokagatiakalokagatiaPsychológiapsychologiaKeď budem veľkýked-budem-velkyTop Gastrotop-gastroFood Pornfood-pornBiznisbiznisDrink mesiacadrink-mesiacaRealityrealityReal Talkreal-talkSvetsvetsidejadranreality.jpghttp://jadran-reality.skyessidedubaisolutions.jpghttps://www.dubaisolutions.skyesallmagazine_nameČasopis FOR MENallmagazine_legendInteligentný sprievodca svetom mužaallurl_facebookhttps://www.facebook.com/formencasopis/allinzercia_pdfFORMEN_mediakit_SVK_2021.pdfxallcounter_pages100allcounter_issues6allcounter_print15000allcounter_online5000allurl_instagramhttps://www.instagram.com/formen_sk/allseo_descriptionČasopis FOR MEN je dvojmesačník určený úspešnému, cieľavedomému a duchom mladému mužovi, ktorý sa socioekonomicky radí do skupiny s nadpriemernými príjmami.
4ako-vychadzat-so-svojou-ex-po-rozvodeAko vychádzať so svojou ex po rozvode?13yesnoKaždé tretie manželstvo sa v súčasnosti na Slovensku končí rozvodom. Rastie počet štyridsiatnikov, ktorí sú single alebo majú nové partnerky, zároveň však majú aj svoje ex a s nimi často majú deti, ktoré treba vychovávať. Ako sa dá týmito zložitými vzťahmi navigovať čo najlepšie?<p>Peter sa rozvádzal, pretože svoju manželku podvádzal a prišla mu na to. Pre neho bolo riešenie pomerne jednoduché – zbalil si veci a presťahoval sa k milenke. S manželkou boli dosť rozumní na to, aby sa po istom prvotnom šoku nabitom emóciami dohodli na delení majetku a starostlivosti o syna. Po ukončení rozvodového konania ju teda hneď po súde pozval na večeru, aby to spoločne „oslávili“. Vypili pri tom čo‑to vína a… skončili v posteli. Ona potom kamarátkam hovorila, že to brala ako pomstu jeho novej partnerke. Nasadila jej parohy presne ako ona jej.</p><p>Lenže pri jednej pomste to neostalo. Majú spoločného syna a občas treba riešiť jeho problémy. Napríklad rodičovské združenie, po ktorom sa pravidelne stretávajú a vždy to dopadne rovnako. Peter jej ako sexuálny partner vyhovuje, je naňho zvyknutá a on zas už vie, „ako na ňu“. Tak sa vlastne z pozície manželky dostala do pozície milenky.</p><p><strong>„Pristupujte k nej ako k obchodnému partnerovi.“</strong></p><p>Ak sa vám to zdá ako ideálny spôsob spolunažívania so svojou ex, rovno na to zabudnite. Skôr či neskôr takýto životný štýl povedie len k zvyšovaniu počtu ex, s ktorými budete musieť riešiť rovnaké problémy – a tento spôsob riešenia má svoje limity. Ruku na srdce, mnohí sa síce radi chválime, ale stúpajúci počet mileniek väčšinou nebýva kompatibilný so stúpajúcim vekom.</p>4yes0000-00-00for-men-2020-0202/20202020-02-13<h2>Čo je to šťastie?</h2><p>Keď sa na to pozrieme podrobnejšie, zistíme, že pocit šťastia sa dá dosiahnuť viacerými spôsobmi a tvorí ho viac zložiek. Dôležité miesto medzi nimi má sebarealizácia a úspech. A práve manuál úspešného muža vám na svojich stránkach prináša časopis FORMEN. Niežeby bol svet čiernobiely a rovnaký návod by platil pre všetkých. Tí ozaj úspešní muži však vedia, že základom úspechu je vyhľadávanie informácií, z ktorých si vyberú tie správne a dôležité a rozhodujú sa na základe nich. A práve takéto informácie nájdete v našom časopise. Či už sú to témy súvisiace so zdravím, kde je rovnako dôležité fyzické i psychické, alebo témy týkajúce sa kariéry. Dôležité je uvedomiť si, že aj vlastnosti vnímané ako zlé (napríklad prokrastinácia) majú v sebe i pozitíva. Len ich treba nájsť a využiť pre svoj osobný rast. Pre úspech je významná aj životná harmónia. Tu si zas povieme, aké dôležité sú dobré vzťahy s exmanželkou či expartnerkou a ako ich dosiahnuť. Alebo aspoň, čomu sa vyhnúť, sa tie vzťahy ešte viac nezhoršili. Celý tento koktejl doplníme najnovšími technologickými hračkami a záľubami. Aj oddychovať totiž treba vedieť. Prajeme vám príjemný relax s časopisom FORMEN!</p>yesLifestylelifestyle
ako-a-kedy-povedat-vo-vychove-nieAko a kedy povedať vo výchove nie?16for-men-2021-04-05
iniciativa-unsmoke-chce-zbavit-svet-cigaretoveho-dymuIniciatíva unsmoke chce zbaviť svet cigaretového dymu11for-men-2020-09
v-cbg-veria-aj-lekariV CBG veria aj lekári18for-men-2021-09-10
tie-najlepsie-dovolenkove-gadgetyTie najlepšie dovolenkové gadgety4for-men-2020-02
co-sa-stane-ked-sa-vedci-spojaČo sa stane, keď sa vedci spoja s tabakovou firmou?4for-men-2020-02
modne-trendy-pre-rok-2020Módne trendy pre rok 20204for-men-2020-02