Časopis FOR MEN - V menu ristorante Da Andrea sa myslelo aj na pizzu. Tentokrát ale inak.

V menu ristorante Da Andrea sa myslelo aj na pizzu. Tentokrát ale inak.

Food Porn09. december 2021 Vyšlo v čísle: 12/2021-01/2022

Máme na mysli takú správnu, remeselnú artigianale pizzu, do ktorej sme sa odhodlali vložiť s každým novým receptom.

Dosiahli sme, že aj pizza je konečne špecialitou. Pretože aj pri nej sa dá čarovať s chuťami a ulahodiť gurmánom. Vznikla tak jediná pizza svojho druhu; Tonno Gourmet. Rajčinový základ vystriedal čerstvý avokádový krém, na ktorý sme precízne uložili pokrývku z mozzarelly. Syrový vankúš zdobia práve ugrilované filety z tuniaka. Korunu tomu dáva intenzívna kombinácia ľahko duseného špenátu s drvenými pistáciovými orieškami, ktoré sekundujú aróme chrumkavého okraja s olivovým nádychom. Chuť? Skrátka dokonalá! No to najlepšie je, že ju tiež môžete ochutnať.
Da Andrea, Majakovského 9, Bratislava

Bianca Piccante je podľa nás dôkazom toho, že aj risk sa môže vyplatiť. A jej chuť to potvrdila. Na ešte vláčne cesto je v hojnej vrstve nanesený krém s parmezánom a tradičnú chuť quattro stagioni sme navodili spojením s mozzarellou. Túto mliečnu paletu chutí však nevšedne rozbíja špecialitka priamo z Kalábrie – nduja. Je to pikantná salámová pasta, ktorej chuť sa nedá pomýliť, akonáhle ju raz okúsite. Nám sa však zdalo, že pizza by mohla zniesť ešte viac, ak budú chute medzi sebou súhlasiť. S heslom viac je viac sme pridali parmezánové lupienky a k tomu domáce zemiakové krokety. Veru, bol to len nápad. Taký spontánny. No zafungoval okamžite.

WWW.UTALIANA.SK
facebook: ANDREAENA_UTALIANA
instagram: ANDREAENA_UTALIANA

Galéria obrázkov

Časopis FOR MEN - V menu ristorante Da Andrea sa myslelo aj na pizzu. Tentokrát ale inak.
Časopis FOR MEN - V menu ristorante Da Andrea sa myslelo aj na pizzu. Tentokrát ale inak.

Reklamní partneri

Art / Designart-designInstagram BiznisinstagrambiznisEkonomikaekonomikaLifestylelifestyleKariérakarieraMódamodaFitnessfitnessZaujímavostizaujimavostiAuto-Motoauto-motoKultúrakulturaGadgetygadgetyŠportsportHistóriahistoriaTechnotechnoCover Storycover-storyCestovaniecestovanieVIPvipZa a Protiza-a-protiFood and Drinkfood-and-drinkRecenzierecenzieKvízkvizKalokagatiakalokagatiaPsychológiapsychologiaKeď budem veľkýked-budem-velkyTop Gastrotop-gastroFood Pornfood-pornBiznisbiznisDrink mesiacadrink-mesiacaRealityrealityReal Talkreal-talkSvetsvetsidejadranreality.jpghttp://jadran-reality.skyessidedubaisolutions.jpghttps://www.dubaisolutions.skyesallmagazine_nameČasopis FOR MENallmagazine_legendInteligentný sprievodca svetom mužaallurl_facebookhttps://www.facebook.com/formencasopis/allinzercia_pdfFORMEN_mediakit_SVK_2021.pdfxallcounter_pages100allcounter_issues6allcounter_print15000allcounter_online5000allurl_instagramhttps://www.instagram.com/formen_sk/allseo_descriptionČasopis FOR MEN je dvojmesačník určený úspešnému, cieľavedomému a duchom mladému mužovi, ktorý sa socioekonomicky radí do skupiny s nadpriemernými príjmami.
19v-menu-ristorante-da-andrea-sa-myslelo-aj-na-pizzu-tentokrat-ale-inakV menu ristorante Da Andrea sa myslelo aj na pizzu. Tentokrát ale inak.36nonoMáme na mysli takú správnu, remeselnú artigianale pizzu, do ktorej sme sa odhodlali vložiť s každým novým receptom. <p>Dosiahli sme, že aj pizza je konečne špecialitou. Pretože aj pri nej sa dá čarovať s chuťami a ulahodiť gurmánom. Vznikla tak jediná pizza svojho druhu; Tonno Gourmet. Rajčinový základ vystriedal čerstvý avokádový krém, na ktorý sme precízne uložili pokrývku z mozzarelly. Syrový vankúš zdobia práve ugrilované filety z tuniaka. Korunu tomu dáva intenzívna kombinácia ľahko duseného špenátu s drvenými pistáciovými orieškami, ktoré sekundujú aróme chrumkavého okraja s olivovým nádychom. Chuť? Skrátka dokonalá! No to najlepšie je, že ju tiež môžete ochutnať.<br><em>Da Andrea, Majakovského 9, Bratislava</em></p><p>Bianca Piccante je podľa nás dôkazom toho, že aj risk sa môže vyplatiť. A jej chuť to potvrdila. Na ešte vláčne cesto je v hojnej vrstve nanesený krém s parmezánom a tradičnú chuť quattro stagioni sme navodili spojením s mozzarellou. Túto mliečnu paletu chutí však nevšedne rozbíja špecialitka priamo z Kalábrie – nduja. Je to pikantná salámová pasta, ktorej chuť sa nedá pomýliť, akonáhle ju raz okúsite. Nám sa však zdalo, že pizza by mohla zniesť ešte viac, ak budú chute medzi sebou súhlasiť. S heslom viac je viac sme pridali parmezánové lupienky a k tomu domáce zemiakové krokety. Veru, bol to len nápad. Taký spontánny. No zafungoval okamžite.</p><p><a href="https://www.utaliana.sk" rel="noopener noreferrer" target="_blank"><strong>WWW.UTALIANA.SK</strong></a> <br>facebook: <a href="https://www.facebook.com/uTalianaBratislava/" rel="noopener noreferrer" target="_blank"><strong>ANDREAENA_UTALIANA</strong></a> <br>instagram: <a href="https://www.instagram.com/andreaena_utaliana/?hl=en" rel="noopener noreferrer" target="_blank"><strong>ANDREAENA_UTALIANA</strong></a></p>2no0000-00-00for-men-2021-12-2022-0112/2021-01/20222021-12-09<h3>Milí čitatelia,&nbsp;</h3><p>som veľmi rada, že sa Vám môžem prihovoriť z posledného tohtoročného čísla. Aj keď je momentálna situácia v našej krajine kritická, pevne verím, že sa zlepší. Povedzme si na rovinu, nálada v spoločnosti je veľmi napätá, ľudia sa hádajú o očkovaní a nervozitu cítiť na každej strane. Držme si preto palce a verme, že tak ako po daždi vždy vyjde slnko, aj táto doba čoskoro pominie, posilní nás a o pár mesiacov ostane už iba v nepríjemných spomienkach. Zatiaľ si môžeme život čo najviac spríjemniť – a to dokonca aj za hranicami. Spomedzi bezpečných destinácií s dobrou pandemickou situáciou (80 – 90 prípadov denne) sa môžete ísť ohriať napríklad aj do Spojených arabských emirátov, ktoré sú hlavnou témou tohto čísla. Pozrieme sa na život, podnikanie aj nehnuteľnosti v tejto krajine a tento zaujímavý prehľad doplníme rozhovorom s Miroslavou Valovičovou, šéfkou nášho Slovenského pavilónu na EXPO 2020 v Dubaji. EXPO do dnešného dňa navštívili už viac ako štyri milióny ľudí. Budeme sa venovať aj nehnuteľnostiam na Slovensku, presnejšie tomu, ako do nich rozumne investovať a získať tak pravidelný príjem pomocou spoločnosti Invest in Slovakia. V aktuálnom čísle sa venujeme množstvu zaujímavých tém: od kariéry a psychológie cez ekonomiku, autá až po rozhovory so zaujímavými ľuďmi – každý si v ňom určite nájde kúsok seba.&nbsp;</p><p>Keďže práve v rukách držíte posledné číslo v roku, dovoľte mi poďakovať sa všetkým ľudom, bez ktorých by tento časopis neexistoval. V prvom rade sa chcem poďakovať majiteľom a partnerom spoločnosti, pretože bez nich by sme tu ani neboli. Zároveň ďakujem celému tímu a v neposlednom rade aj všetkým našim klientom a čitateľom – my všetci totiž tvoríme jeden celok, tím FORMEN.&nbsp;</p><p>Vopred Vám želám príjemné a pokojné prežitie vianočných sviatkov a veľa úspechov v novom roku. Na rozlúčku už len pár slov Henryho Forda: „Pokiaľ chcete urobiť pre svet viac, než svet robí pre vás – to je úspech.“</p>yesFood Pornfood-porn
jesen-bude-u-taliana-v-znameni-masa-tuniaka-aj-hluzovkyJeseň bude u taliana v znamení mäsa, tuniaka aj hľuzovky12for-men-2020-10
soky-sa-snazime-prekonavatŠoky sa snažíme prekonávať16for-men-2021-04-05
chyba-vam-pohoda-pri-mori-doprajte-si-ju-u-talianaChýba vám pohoda pri mori? Doprajte si ju u taliana11for-men-2020-09
mrazivy-kvizMrazivý kvíz19for-men-2021-12-2022-01
cbd-produkt-musi-obsahovat-thcCBD produkt musí obsahovať THC19for-men-2021-12-2022-01
super-casySuper časy19for-men-2021-12-2022-01