Časopis FOR MEN - Výnimočné gourmet menu

Výnimočné gourmet menu

Food Porn04. september 2021 Vyšlo v čísle: 09-10/2021

Spoločne s tímom kuchárov sme menu koncipovali tak, aby sa v ňom objavili rôzne gurmánske špeciality, ale aj tradičná talianska kuchyňa, na ktorú si naši hostia a priaznivci už zvykli.

Nechýbajú domáce cannelloni, taglioni al Tartufo, šafránové risotto, burrata s práškom zo sladkého drievka, dokonca ani bohatá ponuka vegetariánskych jedál. Do menu sme zaradili aj obľúbené grilované krevety či chobotnicu. Takisto sa môžete spoľahnúť na to, že v Da Andrea si pochutíte na niekoľkých druhoch pizze. Už od októbra k nim pribudnú gourmet varianty a ich špeciálna chuť si vás určite získa práve tak, ako prostredie areálu i interiéru našej reštaurácie.

WWW.UTALIANA.SK
facebook: ANDREAENA_UTALIANA
instagram: ANDREAENA_UTALIANA

Galéria obrázkov

Časopis FOR MEN - Výnimočné gourmet menu

Reklamní partneri

Art / Designart-designInstagram BiznisinstagrambiznisEkonomikaekonomikaLifestylelifestyleKariérakarieraMódamodaFitnessfitnessZaujímavostizaujimavostiAuto-Motoauto-motoKultúrakulturaGadgetygadgetyŠportsportHistóriahistoriaTechnotechnoCover Storycover-storyCestovaniecestovanieVIPvipZa a Protiza-a-protiFood and Drinkfood-and-drinkRecenzierecenzieKvízkvizKalokagatiakalokagatiaPsychológiapsychologiaKeď budem veľkýked-budem-velkyTop Gastrotop-gastroFood Pornfood-pornBiznisbiznisDrink mesiacadrink-mesiacaRealityrealityReal Talkreal-talkSvetsvetsidejadranreality.jpghttp://jadran-reality.skyessidedubaisolutions.jpghttps://www.dubaisolutions.skyesallmagazine_nameČasopis FOR MENallmagazine_legendInteligentný sprievodca svetom mužaallurl_facebookhttps://www.facebook.com/formencasopis/allinzercia_pdfFORMEN_mediakit_SVK_2021.pdfxallcounter_pages100allcounter_issues6allcounter_print15000allcounter_online5000allurl_instagramhttps://www.instagram.com/formen_sk/allseo_descriptionČasopis FOR MEN je dvojmesačník určený úspešnému, cieľavedomému a duchom mladému mužovi, ktorý sa socioekonomicky radí do skupiny s nadpriemernými príjmami.
18vynimocne-gourmet-menuVýnimočné gourmet menu36nonoSpoločne s tímom kuchárov sme menu koncipovali tak, aby sa v ňom objavili rôzne gurmánske špeciality, ale aj tradičná talianska kuchyňa, na ktorú si naši hostia a priaznivci už zvykli. <p>Nechýbajú domáce cannelloni, taglioni al Tartufo, šafránové risotto, burrata s práškom zo sladkého drievka, dokonca ani bohatá ponuka vegetariánskych jedál. Do menu sme zaradili aj obľúbené grilované krevety či chobotnicu. Takisto sa môžete spoľahnúť na to, že v Da Andrea si pochutíte na niekoľkých druhoch pizze. Už od októbra k nim pribudnú gourmet varianty a ich špeciálna chuť si vás určite získa práve tak, ako prostredie areálu i interiéru našej reštaurácie.</p><p><a href="https://www.utaliana.sk" rel="noopener noreferrer" target="_blank"><strong>WWW.UTALIANA.SK</strong></a> <br>facebook: <a href="https://www.facebook.com/uTalianaBratislava/" rel="noopener noreferrer" target="_blank"><strong>ANDREAENA_UTALIANA</strong></a> <br>instagram: <a href="https://www.instagram.com/andreaena_utaliana/?hl=sk" rel="noopener noreferrer" target="_blank"><strong>ANDREAENA_UTALIANA</strong></a></p>1no0000-00-00for-men-2021-09-1009-10/20212021-09-04<h3>Milí čitatelia,&nbsp;</h3><p>letné prázdniny uplynuli ako voda a vy máte pred sebou ďalšie číslo časopisu FORMEN. Leto má výnimočnú atmosféru pre väčšinu ľudí, ktorých poznám. Niektorí obľubujú posedenie pri chladenom drinku na terase, iní cestovanie za morom a novými zážitkami… Sám mám čaro leta rád už od detstva. Samozrejme, vtedy ho predstavovali najmä letné prázdniny a oddych od školy, návšteva starých rodičov a mnohé nezabudnuteľné zážitky. Po lete ma vždy dohnala „krutá“ realita: začiatok povinností, nového školského roka či koniec dovoleniek. S pribúdajúcimi rokmi sa všetko trochu mení. Do školských lavíc si čoskoro sadnú moje vlastné deti. Ak koniec leta nemáte v obľube aspoň tak ako ja, dovoľte nám spríjemniť vám prichádzajúcu jeseň naším magazínom.&nbsp;</p><p>Titulka aktuálneho čísla patrí asi najznámejšiemu MMA bojovníkovi na Slovensku, legende Belatoru, Attilovi Véghovi. Práve vďaka tomuto borcovi a jeho gymu SFG sa MMA spopularizovalo aj v širšej verejnosti a Attila sa stal známou tvárou nielen na Slovensku. Jeho „zápas storočia“ s českou legendou Karlosom Vémolom videlo naživo viac než 16 000 ľudí a niekoľko stotisícov ho sledovalo doma na obrazovkách. Attila nám v rozhovore prezradil, akú hodnotu majú preňho peniaze a či sa dá uživiť len zápasením. Pri téme MMA sme zostali aj v aktuálnom rozhovore o plánoch a cieľoch zakladateľov Oktagonu Pavla Nerudu a Ondřeja Novotného.&nbsp;</p><p>V augustovom vydaní nebudú chýbať ani obľúbené rubriky ako Ekonomika, Reality, Psychológia, Kariéra či História, v ktorej sme si vzhľadom na hroziacu tretiu vlnu pospomínali na nadávky našich predkov.&nbsp;</p><p>Na záver by som sa chcel poďakovať za vašu priazeň a podporu, bez ktorej by tento projekt nemal význam. Teším sa na vás v ďalšom čísle.</p>yesFood Pornfood-porn
novy-koncept-prekonava-moznosti-restauracie-hostom-ale-aj-mestu-sme-dopriali-novy-priestor-na-relaxNový koncept prekonáva možnosti reštaurácie. Hosťom, ale aj mestu sme dopriali nový priestor na relax.18for-men-2021-09-10
nero-di-mareNero di mare17for-men-2021-06-07
u-taliana-sa-uz-chystaju-na-vianoceU taliana sa už chystajú na vianoce13for-men-2020-11
jednosmerka-okolo-korintskeho-zalivuJednosmerka okolo Korintského zálivu18for-men-2021-09-10
film-cesta-do-ameriky-2Film - Cesta do Ameriky 218for-men-2021-09-10
attila-vegh-su-to-fanusikovia-kto-mi-dava-pracuAttila Végh: sú to fanúšikovia, kto mi dáva prácu18for-men-2021-09-10