Časopis FOR MEN - Ing. Nikola Bieleková

Ing. Nikola Bieleková

Lifestyle20. marec 2020 Vyšlo v čísle: 03/2020

Vyštudovala odbor ekonómia a medzinárodné podnikanie. Prvý kontakt s podnikaním zažila pri otvorení vlastného beauty salónu a pri jeho tvorbe sa priblížila k svetu interiérového dizajnu, ktorý v sebe kreovala už od útleho veku. Toto odvetvie jej učarovalo natoľko, že sa mu začala venovať naplno.

Ako ste sa dostali k tejto práci?

Začalo to prerábaním mojej detskej izby, v dospelosti som asistovala pri dolaďovaní interiérov mojim známym a nakoniec som si vysnívala, navrhla a zrealizovala svoj vlastný salón. Prišiel prvý väčší projekt, kde som pochopila, že stavebníctvo a interiér je cesta, ktorou sa v danom momente chcem uberať a vytvárať ľuďom príjemný a útulný domov. Stavebníctvo je skôr doména mužov. 

Nie je pre Vás náročné pracovať s nimi?

Keďže som dovtedy prichádzala do kontaktu iba so ženami, brala som to ako príjemnú zmenu a zharmonizovanie môjho profesionálneho života. S mužmi sa pracuje efektívne a systematicky. Vždy som si s nimi rozumela viac... (smiech)

Galéria obrázkov

Časopis FOR MEN - Ing. Nikola Bieleková
Časopis FOR MEN - Ing. Nikola Bieleková
Časopis FOR MEN - Ing. Nikola Bieleková
Časopis FOR MEN - Ing. Nikola Bieleková
Časopis FOR MEN - Ing. Nikola Bieleková
Časopis FOR MEN - Ing. Nikola Bieleková

Reklamní partneri

Art / Designart-designInstagram BiznisinstagrambiznisEkonomikaekonomikaLifestylelifestyleKariérakarieraMódamodaFitnessfitnessZaujímavostizaujimavostiAuto-Motoauto-motoKultúrakulturaGadgetygadgetyŠportsportHistóriahistoriaTechnotechnoCover Storycover-storyCestovaniecestovanieVIPvipZa a Protiza-a-protiFood and Drinkfood-and-drinkRecenzierecenzieKvízkvizKalokagatiakalokagatiaPsychológiapsychologiaKeď budem veľkýked-budem-velkyTop Gastrotop-gastroFood Pornfood-pornBiznisbiznisDrink mesiacadrink-mesiacaRealityrealityReal Talkreal-talkSvetsvetsidejadranreality.jpghttp://jadran-reality.skyessidedubaisolutions.jpghttps://www.dubaisolutions.skyesallmagazine_nameČasopis FOR MENallmagazine_legendInteligentný sprievodca svetom mužaallurl_facebookhttps://www.facebook.com/formencasopis/allinzercia_pdfFORMEN_mediakit_SVK_2021.pdfxallcounter_pages100allcounter_issues6allcounter_print15000allcounter_online5000allurl_instagramhttps://www.instagram.com/formen_sk/allseo_descriptionČasopis FOR MEN je dvojmesačník určený úspešnému, cieľavedomému a duchom mladému mužovi, ktorý sa socioekonomicky radí do skupiny s nadpriemernými príjmami.
7ing-nikola-bielekovaIng. Nikola Bieleková13nonoVyštudovala odbor ekonómia a medzinárodné podnikanie. Prvý kontakt s podnikaním zažila pri otvorení vlastného beauty salónu a pri jeho tvorbe sa priblížila k svetu interiérového dizajnu, ktorý v sebe kreovala už od útleho veku. Toto odvetvie jej učarovalo natoľko, že sa mu začala venovať naplno.<h3>Ako ste sa dostali k tejto práci? </h3><p>Začalo to prerábaním mojej detskej izby, v dospelosti som asistovala pri dolaďovaní interiérov mojim známym a nakoniec som si vysnívala, navrhla a zrealizovala svoj vlastný salón. Prišiel prvý väčší projekt, kde som pochopila, že stavebníctvo a interiér je cesta, ktorou sa v danom momente chcem uberať a vytvárať ľuďom príjemný a útulný domov. Stavebníctvo je skôr doména mužov.&nbsp;</p><h3>Nie je pre Vás náročné pracovať s nimi? </h3><p>Keďže som dovtedy prichádzala do kontaktu iba so ženami, brala som to ako príjemnú zmenu a zharmonizovanie môjho profesionálneho života. S mužmi sa pracuje efektívne a systematicky. Vždy som si s nimi rozumela viac... (smiech)</p>6yes0000-00-00for-men-2020-0303/20202020-03-20<h3>Milí čitatelia,</h3><p>opäť prišiel čas, keď Vás nový Formen teší ešte viac, dobré články, rubriky, zábava a ďaľšie témy, čo to z kariéry aj z rapovej scény. Ekonomika, koronavírus, čaká nás rast či prepad? Každého dnes zaujíma, aký tvrdý bude dopad. Už je marec, cvičiť do plaviek nám treba, ak sa rozhodnete, Imrich Tobiaš je vo fitness trieda, Krásne autá, cestovanie, štýlové jachty a rumy, pri ceste do Chorvátska nezabudnite kuny! Pozrieme sa, či alkohol škodí, nech pijete vonku a či doma, ako stavať úspešný biznis, prezradí influencerka Moma. Všetci smútime, hlavami krútime, opustil nás Kobe, jeden z TOP basketbalistov, aký skóroval v našej dobe. Zvláštny editoriál, pýtate sa prečo? Mám totiž tú česť, privítať na obálke legendu rapu, Majka Spirita z H16! :)</p>yesLifestylelifestyle
vychova-z-helikopteryVýchova z helikoptéry15for-men-2021-01
z-kvality-nepolavujeme-zakaznici-by-podvod-odhaliliZ kvality nepoľavujeme. Zákazníci by podvod odhalili16for-men-2021-04-05
top-forma-aj-pomocou-vedyTop forma aj pomocou vedy!16for-men-2021-04-05
kniha-daniel-liska-ed-jakoby-retrospektivaKniha: Daniel Liška (ed.) Jakoby Retrospektíva7for-men-2020-03
kobe-bryant-uz-hra-nebesku-liguKobe Bryant už hrá nebeskú ligu7for-men-2020-03
alfa-romeo-giulia-gta-legenda-sa-vraciaAlfa Romeo Giulia GTA legenda sa vracia7for-men-2020-03