Časopis FOR MEN - Kráska so športovým duchom

Kráska so športovým duchom

Instagram Biznis07. január 2021 Vyšlo v čísle: 01/2021

Očarujúci úsmev, dokonalá postava a práca spojená s vášňou pre šport – to sú atribúty Simony Leskovskej, ktoré sú zaručeným lákadlom pre pánov. Svojou osobnosťou si zas získala priazeň dámskeho publika. Krásna a sympatická modelka a moderátorka nám povie viac o sebe a svojej ceste k úspešnej kariére, dovolí nám nahliadnuť aj do jej (nielen) instagramového života.

Je finalistkou Miss Slovensko 2015. Do súťaže sa prihlásila, aby sa presadila vo svete modelingu, čo sa jej nakoniec podarilo, hoci korunkou kráľovnej krásy ju prekvapivo neocenili. V slovenskej módnej brandži si aj napriek tomu drží pevné miesto ako jedna z modelingových kráľovien. Bývalá študentka masmediálnej fakulty v súčasnosti pracuje aj ako úspešná športová moderátorka Tipsport ligy a relácie Overtime. 

Modeling je súčasťou vášho profesionálneho života. Ako ste sa k nemu dostali? 

Nikdy som sa nepovažovala a ani nepovažujem za profi modelku. Dievčatá, ktoré sa modelingom živia, precestovali mnohé krajiny a spolupracujú s rôznymi svetovými návrhármi. Modeling bol pre mňa, ak sa to tak dá nazvať, vždy len hobby, pretože rodičia ma viedli k štúdiu a športu. Keď som mala trinásť rokov, na ulici ma zastavila bookerka z prestížnej slovenskej agentúry, o rok nato som už mala ponuku vycestovať do zahraničia. Uprednostnila som však školu a šport. Vtedy som hrávala volejbal. Neskôr som prestala rásť a pri mojej výške veľkú dieru do sveta modelingu nespravíte. Napriek tomu sa stal mojím hobby, mala som množstvo ponúk na fotenia na Slovensku, v Čechách a Rakúsku a pár mesiacov som pobudla v tureckom Istanbule. Sú to zážitky na celý život. Momentálne mám tuším viac spoluprác a fotení, ako keď som mala osemnásť či dvadsať rokov, až sa tomu niekedy čudujem. 

Podelili by ste sa s nami o nejaké zaujímavé momenty alebo pikošky z fotení a prehliadok? 

Nikdy nezabudnem na štrnásťhodinový shooting v Istanbule. Fotili sme webový katalóg a mala som len prestávku na pitie. Stále nosili obrovské vešiaky s vecami, nemalo to konca. Niekoľko dní nato som nemohla vkročiť do obchodu a kúpiť si niečo na seba, nechcela som vtedy oblečenie ani vidieť (smiech). Zaujímavé bolo aj, keď som dostala job, lebo klient si myslel, že som z Brazílie a pripomínala som mu Adrianu Limu. Celé fotenie som sa modlila, aby na mňa nikto nezačal hovoriť po portugalsky, to by bol poriadny „prúser“ (smiech). Čo sa týka Slovenska, tu bolo vždy všetko v poriadku, ale pamätám si prehliadku, na ktorej mi boli veľké šaty. Návrhárka ich vzadu zopla, ale keď som vyšla na mólo, štipec sa uvoľnil a ja som musela celý čas veľmi rafinovaným spôsobom držať šaty, aby nespadli. Na fotkách to potom pôsobilo, akoby som bola vo veľmi zvláštnej póze. 

Akú inú kariéru by ste si vybrali namiesto modelingu a moderovania? Mali ste v detstve tajný sen o vytúženej práci? 

Tak na túto otázku viem odpovedať veľmi jasne. Ak by som nebola moderátorka, určite by som bola pilotka, pretože milujem lietadlá a lietanie. Seriál Letecké katastrofy som videla hádam päťkrát. Možno v budúcom živote. 

Stalo sa vám, že ste nejakú ponuku odmietli? Ak nie, aká by to bola? 

Nespomínam si, že by som odmietla ponuku, ktorú by som dnes ľutovala. Určite by som musela odmietnuť fotenie nahých alebo veľmi obnažených fotiek. Úprimne, som veľký extrovert a milujem fotky, ktoré decentne zachytia ženské telo a jeho krivky, ale v práci by mi to neprešlo. Chcem, aby ma ľudia uznávali a rešpektovali za to, že športu naozaj rozumiem, nie za to, ako vyzerám. Takisto by som odmietla fotenie k produktu, s ktorým nie som stotožnená, nerobila by som reklamu niečomu, čomu sama neverím. 

Akým spôsobom ste sa dostali k práci moderátorky? Prečo ste zamierili práve k športovým reláciám? 

Bol to môj sen už od čias, keď som študovala na „gympli“. Na internete som sledovala zahraničné športové moderátorky a vždy som si hovorila, že by som to raz chcela zažiť. Štadión plný fanúšikov, zápas vyrážajúci dych a navyše možnosť spraviť rozhovor s hráčmi… Nie je to práca, ale hobby, aj teraz mám zimomriavky. Moje začiatky však prišli až na vysokej škole, keď som začala pracovať pre náš vysokoškolský klub a popritom stážovať v televízii. Šancu splniť si sen som dostala, keď som skončila magisterské štúdium a začala pracovať pre našu najvyššiu hokejovú súťaž. Mala som možnosť robiť rozhovory s najvýznamnejšími osobnosťami slovenského hokeja a futbalu. Hokejový magazín s Borisom Valábikom mal tiež veľký úspech. A aj moderovanie live Oktagonu pred desaťtisícovým obecenstvom bolo nezabudnuteľným zážitkom. V mužských športoch sa cítim ako doma a môžem povedať, že moja práca ma nesmierne napĺňa. COVID-19 pozastavil množstvo projektov, no verím, že sa všetko postupne vráti do normálnych koľají. 

Ktorá osobnosť zo sveta športu bola najzaujímavejším hosťom vo vašej relácii? 

Tých osobností bolo mnoho a musím povedať, že čím úspešnejší športovec, tým pokornejší človek a väčší „pohoďák“. Úžasným príkladom je Marián Hossa, ktorý napriek veľmi úspešnej kariére ostáva veľký pohoďák, rozhovor s ním sa mi viedol veľmi dobre. Ľubo Višňovský je zase veľký srandista, pri ňom musí z každého hneď opadnúť tréma. Veľmi dobre si spomínam aj na môj úplne prvý rozhovor, bol s Mirom Šatanom a Petrom Bondrom, obaja boli veľmi milí, komunikatívni a ani na sekundu mi nedali pocítiť, že som nováčik v brandži, práve naopak, boli a stále sú veľkými profesionálmi aj mimo ľadu. 

Podieľate sa na programe okrem moderovania aj iným spôsobom? 

Áno, samozrejme, veľa ľudí si myslí, že moderátor len natočí rozhovor a tam sa jeho práca končí. Je to presne naopak, moderovanie je už len čerešnička na torte. Dobrý moderátor musí mať skvelý prehľad a ja sa riadim heslom, že pripravená improvizácia je najlepšia improvizácia! Vždy musím mať kariérny prehľad o hráčovi alebo hráčoch predtým, ako s nimi urobím rozhovor. Keď ideme natáčať tréning tímu, urobím si prehľad o celom tíme, aby som nebola zaskočená, ak pôjde rozhovor náhodou natáčať niekto iný, než sme plánovali. Takisto je dôležitá aj príprava scenára, nahrávanie voice overov, minutáž reportáží, vybranie highlightov a vytváranie titulkov, ak hráč rozpráva iným ako slovenským jazykom. S kameramanom tvoríme jeden tím, všetky veci pred uverejnením musíme dolaďovať spolu. Za jednou reportážou stojí kolektív ľudí a množstvo práce. 

V instagramových príbehoch a príspevkoch často uverejňujete rôzne športové produkty, čo je súčasťou vašej profesie. Používate ich všetky aj vo vlastnom živote? 

Samozrejme, nikdy by som nepropagovala niečo, s čím by som nebola stotožnená a nebolo by to súčasťou môjho života. Moji followeri by ma veľmi rýchlo prekukli, nemalo by to naozaj žiaden význam. 

Vyzeráte vynikajúco. Ako sa staráte o svoje telo a čo robíte pre to, aby ste boli zdravá a fit? 

Ďakujem krásne za kompliment. Musím povedať, že za tým stojí množstvo driny, režim aj odriekanie. Nemám geneticky štíhlu postavu, a tak si to vysekané brucho musím naozaj vydrieť v posilke. Ale čím som staršia, tým viac si uvedomujem množstvo vecí a už mi až tak nejde o tú fyzickú krásu. U mňa je vždy na prvom mieste zdravie a to, aby som sa vo svojom tele cítila komfortne, plná sily a energie a schopná zdolávať svoje osobné ciele. Šport je môj hnací motor, bez ktorého si život neviem predstaviť. Takisto nefajčím, alkohol pijem len výnimočne a snažím sa stravovať zdravo. Spím aspoň osem hodín. Telo si všetko pamätá. Ak sa oň nebudete starať teraz, neskôr vám všetko vráti aj s úrokmi. 

Váš profil na Instagrame je plný krásnych farebných selfie fotiek, vďaka ktorým máte až 66 000 followerov. Medzi vašimi fanúšikmi sú muži aj ženy. Máte aj vy nejakú vlastnú instagramovú inšpiráciu v podobe domácich či zahraničných osobností zo športu alebo módy? Niekoho, koho obdivujete a rada sledujete? 

Veľmi rada sledujem zahraničné fitness influencerky a modelky, sú pre mňa veľkou inšpiráciou a motiváciou. Medzi najobľúbenejšie patrí Cindy Prado, Izabel Goulart, Irina Shayk alebo Adriana Lima. Medzi športové moderátorky Sara Carbonero, Diletta Leotta či Vlada Sedan Zinchenko. Samozrejme, rada sledujem aj slovenské a české dievčatá, ktoré by pokojne mohli konkurovať tým zahraničným. Páči sa mi profil Karolíny Chomistekovej, Karolíny Malisovej, nestarnúcej Simony Krainovej, Soničky Skoncovej a veľa ďalších. Profil, ktorý ma vždy rozosmeje, je určite Fero Joke, toho sledujem rada. 

Majú vaši followeri možnosť kontaktovať vás? Komunikujete s nimi? 

Áno, samozrejme. Vždy, keď mám čas, rada odpoviem, poradím a poďakujem. Veľa dievčat mi píše, ako ich motivujem, to ma vie vždy nesmierne potešiť. Alebo mi niekto napíše, že sa mu páčila moja reportáž. Je naozaj nesmierne milé, ak vám vie niekto dať takýto kompliment a uznanie. 

Pomohol vám Instagram získať viac pracovných ponúk? 

Určite áno, momentálne všetky pracovné ponuky riešim cez Instagram a, prekvapivo, aj tie najlepšie ponuky na moderovanie prišli práve prostredníctvom Instagramu. Prednedávnom som mala dokonca jedno fotenie – hneď prvá otázka sa týkala počtu followerov. Bohužiaľ, v súčasnosti sme tým v pracovnej sfére veľmi ovplyvňovaní. 

Máte nejaké zaujímavé profesionálne plány spojené so športom, o ktoré by ste sa s nami chceli podeliť? 

Samozrejme! Som človek, ktorý sníva, má plány a ide si za nimi. Pre koronu sa zastavil futbalový projekt, na ktorom som mohla byť na pár dní súčasťou jedného tímu španielskej La Ligy. Pevne verím, že to ešte vyjde. Tiež stále verím, že sa mi raz podarí dostať na televízne obrazovky aj s vlastnou športovou reláciou a že raz budem môcť moderovať štúdio Ligy majstrov. Mám veľký rešpekt pred všetkými, ktorí v športe pracujú. Máme množstvo skvelých moderátorov a komentátorov. Všetkým držím palce, aby sa situácia vrátila do normálu.

SIMONA LESKOVSKÁ

  • instagram: @simonaleskovska
  • počet followerov: vyše 66 000
  • vek: 29 rokov
  • povolanie: modelka, športov. moder.torka
  • výška: 173 cm
  • miery: 88-62-92 cm

Galéria obrázkov

Časopis FOR MEN - Kráska so športovým duchom
Časopis FOR MEN - Kráska so športovým duchom
Časopis FOR MEN - Kráska so športovým duchom
Časopis FOR MEN - Kráska so športovým duchom

Reklamní partneri

Art / Designart-designInstagram BiznisinstagrambiznisEkonomikaekonomikaLifestylelifestyleKariérakarieraMódamodaFitnessfitnessZaujímavostizaujimavostiAuto-Motoauto-motoKultúrakulturaGadgetygadgetyŠportsportHistóriahistoriaTechnotechnoCover Storycover-storyCestovaniecestovanieVIPvipZa a Protiza-a-protiFood and Drinkfood-and-drinkRecenzierecenzieKvízkvizKalokagatiakalokagatiaPsychológiapsychologiaKeď budem veľkýked-budem-velkyTop Gastrotop-gastroFood Pornfood-pornBiznisbiznisDrink mesiacadrink-mesiacaRealityrealityReal Talkreal-talkSvetsvetsidejadranreality.jpghttp://jadran-reality.skyessidedubaisolutions.jpghttps://www.dubaisolutions.skyesallmagazine_nameČasopis FOR MENallmagazine_legendInteligentný sprievodca svetom mužaallurl_facebookhttps://www.facebook.com/formencasopis/allinzercia_pdfFORMEN_mediakit_SVK_2021.pdfxallcounter_pages100allcounter_issues6allcounter_print15000allcounter_online5000allurl_instagramhttps://www.instagram.com/formen_sk/allseo_descriptionČasopis FOR MEN je dvojmesačník určený úspešnému, cieľavedomému a duchom mladému mužovi, ktorý sa socioekonomicky radí do skupiny s nadpriemernými príjmami.
15kraska-so-sportovym-duchomKráska so športovým duchom11nonoOčarujúci úsmev, dokonalá postava a práca spojená s vášňou pre šport – to sú atribúty Simony Leskovskej, ktoré sú zaručeným lákadlom pre pánov. Svojou osobnosťou si zas získala priazeň dámskeho publika. Krásna a sympatická modelka a moderátorka nám povie viac o sebe a svojej ceste k úspešnej kariére, dovolí nám nahliadnuť aj do jej (nielen) instagramového života. <p>Je finalistkou Miss Slovensko 2015. Do súťaže sa prihlásila, aby sa presadila vo svete modelingu, čo sa jej nakoniec podarilo, hoci korunkou kráľovnej krásy ju prekvapivo neocenili. V slovenskej módnej brandži si aj napriek tomu drží pevné miesto ako jedna z modelingových kráľovien. Bývalá študentka masmediálnej fakulty v súčasnosti pracuje aj ako úspešná športová moderátorka Tipsport ligy a relácie Overtime.&nbsp;</p><p><strong>Modeling je súčasťou vášho profesionálneho života. Ako ste sa k nemu dostali?&nbsp;</strong></p><p>Nikdy som sa nepovažovala a ani nepovažujem za profi modelku. Dievčatá, ktoré sa modelingom živia, precestovali mnohé krajiny a spolupracujú s rôznymi svetovými návrhármi. Modeling bol pre mňa, ak sa to tak dá nazvať, vždy len hobby, pretože rodičia ma viedli k štúdiu a športu. Keď som mala trinásť rokov, na ulici ma zastavila bookerka z prestížnej slovenskej agentúry, o rok nato som už mala ponuku vycestovať do zahraničia. Uprednostnila som však školu a šport. Vtedy som hrávala volejbal. Neskôr som prestala rásť a pri mojej výške veľkú dieru do sveta modelingu nespravíte. Napriek tomu sa stal mojím hobby, mala som množstvo ponúk na fotenia na Slovensku, v Čechách a Rakúsku a pár mesiacov som pobudla v tureckom Istanbule. Sú to zážitky na celý život. Momentálne mám tuším viac spoluprác a fotení, ako keď som mala osemnásť či dvadsať rokov, až sa tomu niekedy čudujem.&nbsp;</p><p><strong>Podelili by ste sa s nami o nejaké zaujímavé momenty alebo pikošky z fotení a prehliadok?&nbsp;</strong></p><p>Nikdy nezabudnem na štrnásťhodinový shooting v Istanbule. Fotili sme webový katalóg a mala som len prestávku na pitie. Stále nosili obrovské vešiaky s vecami, nemalo to konca. Niekoľko dní nato som nemohla vkročiť do obchodu a kúpiť si niečo na seba, nechcela som vtedy oblečenie ani vidieť (smiech). Zaujímavé bolo aj, keď som dostala job, lebo klient si myslel, že som z Brazílie a pripomínala som mu Adrianu Limu. Celé fotenie som sa modlila, aby na mňa nikto nezačal hovoriť po portugalsky, to by bol poriadny „prúser“ (smiech). Čo sa týka Slovenska, tu bolo vždy všetko v poriadku, ale pamätám si prehliadku, na ktorej mi boli veľké šaty. Návrhárka ich vzadu zopla, ale keď som vyšla na mólo, štipec sa uvoľnil a ja som musela celý čas veľmi rafinovaným spôsobom držať šaty, aby nespadli. Na fotkách to potom pôsobilo, akoby som bola vo veľmi zvláštnej póze.&nbsp;</p><p><strong>Akú inú kariéru by ste si vybrali namiesto modelingu a moderovania? Mali ste v detstve tajný sen o vytúženej práci?&nbsp;</strong></p><p>Tak na túto otázku viem odpovedať veľmi jasne. Ak by som nebola moderátorka, určite by som bola pilotka, pretože milujem lietadlá a lietanie. Seriál Letecké katastrofy som videla hádam päťkrát. Možno v budúcom živote.&nbsp;</p><p><strong>Stalo sa vám, že ste nejakú ponuku odmietli? Ak nie, aká by to bola?&nbsp;</strong></p><p>Nespomínam si, že by som odmietla ponuku, ktorú by som dnes ľutovala. Určite by som musela odmietnuť fotenie nahých alebo veľmi obnažených fotiek. Úprimne, som veľký extrovert a milujem fotky, ktoré decentne zachytia ženské telo a jeho krivky, ale v práci by mi to neprešlo. Chcem, aby ma ľudia uznávali a rešpektovali za to, že športu naozaj rozumiem, nie za to, ako vyzerám. Takisto by som odmietla fotenie k produktu, s ktorým nie som stotožnená, nerobila by som reklamu niečomu, čomu sama neverím.&nbsp;</p><p><strong>Akým spôsobom ste sa dostali k práci moderátorky? Prečo ste zamierili práve k športovým reláciám?&nbsp;</strong></p><p>Bol to môj sen už od čias, keď som študovala na „gympli“. Na internete som sledovala zahraničné športové moderátorky a vždy som si hovorila, že by som to raz chcela zažiť. Štadión plný fanúšikov, zápas vyrážajúci dych a navyše možnosť spraviť rozhovor s hráčmi… Nie je to práca, ale hobby, aj teraz mám zimomriavky. Moje začiatky však prišli až na vysokej škole, keď som začala pracovať pre náš vysokoškolský klub a popritom stážovať v televízii. Šancu splniť si sen som dostala, keď som skončila magisterské štúdium a začala pracovať pre našu najvyššiu hokejovú súťaž. Mala som možnosť robiť rozhovory s najvýznamnejšími osobnosťami slovenského hokeja a futbalu. Hokejový magazín s Borisom Valábikom mal tiež veľký úspech. A aj moderovanie live Oktagonu pred desaťtisícovým obecenstvom bolo nezabudnuteľným zážitkom. V mužských športoch sa cítim ako doma a môžem povedať, že moja práca ma nesmierne napĺňa. COVID-19 pozastavil množstvo projektov, no verím, že sa všetko postupne vráti do normálnych koľají.&nbsp;</p><p><strong>Ktorá osobnosť zo sveta športu bola najzaujímavejším hosťom vo vašej relácii?&nbsp;</strong></p><p>Tých osobností bolo mnoho a musím povedať, že čím úspešnejší športovec, tým pokornejší človek a väčší „pohoďák“. Úžasným príkladom je Marián Hossa, ktorý napriek veľmi úspešnej kariére ostáva veľký pohoďák, rozhovor s ním sa mi viedol veľmi dobre. Ľubo Višňovský je zase veľký srandista, pri ňom musí z každého hneď opadnúť tréma. Veľmi dobre si spomínam aj na môj úplne prvý rozhovor, bol s Mirom Šatanom a Petrom Bondrom, obaja boli veľmi milí, komunikatívni a ani na sekundu mi nedali pocítiť, že som nováčik v brandži, práve naopak, boli a stále sú veľkými profesionálmi aj mimo ľadu.&nbsp;</p><p><strong>Podieľate sa na programe okrem moderovania aj iným spôsobom?&nbsp;</strong></p><p>Áno, samozrejme, veľa ľudí si myslí, že moderátor len natočí rozhovor a tam sa jeho práca končí. Je to presne naopak, moderovanie je už len čerešnička na torte. Dobrý moderátor musí mať skvelý prehľad a ja sa riadim heslom, že pripravená improvizácia je najlepšia improvizácia! Vždy musím mať kariérny prehľad o hráčovi alebo hráčoch predtým, ako s nimi urobím rozhovor. Keď ideme natáčať tréning tímu, urobím si prehľad o celom tíme, aby som nebola zaskočená, ak pôjde rozhovor náhodou natáčať niekto iný, než sme plánovali. Takisto je dôležitá aj príprava scenára, nahrávanie voice overov, minutáž reportáží, vybranie highlightov a vytváranie titulkov, ak hráč rozpráva iným ako slovenským jazykom. S kameramanom tvoríme jeden tím, všetky veci pred uverejnením musíme dolaďovať spolu. Za jednou reportážou stojí kolektív ľudí a množstvo práce.&nbsp;</p><p><strong>V instagramových príbehoch a príspevkoch často uverejňujete rôzne športové produkty, čo je súčasťou vašej profesie. Používate ich všetky aj vo vlastnom živote?&nbsp;</strong></p><p>Samozrejme, nikdy by som nepropagovala niečo, s čím by som nebola stotožnená a nebolo by to súčasťou môjho života. Moji followeri by ma veľmi rýchlo prekukli, nemalo by to naozaj žiaden význam.&nbsp;</p><p><strong>Vyzeráte vynikajúco. Ako sa staráte o svoje telo a čo robíte pre to, aby ste boli zdravá a fit?&nbsp;</strong></p><p>Ďakujem krásne za kompliment. Musím povedať, že za tým stojí množstvo driny, režim aj odriekanie. Nemám geneticky štíhlu postavu, a tak si to vysekané brucho musím naozaj vydrieť v posilke. Ale čím som staršia, tým viac si uvedomujem množstvo vecí a už mi až tak nejde o tú fyzickú krásu. U mňa je vždy na prvom mieste zdravie a to, aby som sa vo svojom tele cítila komfortne, plná sily a energie a schopná zdolávať svoje osobné ciele. Šport je môj hnací motor, bez ktorého si život neviem predstaviť. Takisto nefajčím, alkohol pijem len výnimočne a snažím sa stravovať zdravo. Spím aspoň osem hodín. Telo si všetko pamätá. Ak sa oň nebudete starať teraz, neskôr vám všetko vráti aj s úrokmi.&nbsp;</p><p><strong>Váš profil na Instagrame je plný krásnych farebných selfie fotiek, vďaka ktorým máte až 66 000 followerov. Medzi vašimi fanúšikmi sú muži aj ženy. Máte aj vy nejakú vlastnú instagramovú inšpiráciu v podobe domácich či zahraničných osobností zo športu alebo módy? Niekoho, koho obdivujete a rada sledujete?&nbsp;</strong></p><p>Veľmi rada sledujem zahraničné fitness influencerky a modelky, sú pre mňa veľkou inšpiráciou a motiváciou. Medzi najobľúbenejšie patrí Cindy Prado, Izabel Goulart, Irina Shayk alebo Adriana Lima. Medzi športové moderátorky Sara Carbonero, Diletta Leotta či Vlada Sedan Zinchenko. Samozrejme, rada sledujem aj slovenské a české dievčatá, ktoré by pokojne mohli konkurovať tým zahraničným. Páči sa mi profil Karolíny Chomistekovej, Karolíny Malisovej, nestarnúcej Simony Krainovej, Soničky Skoncovej a veľa ďalších. Profil, ktorý ma vždy rozosmeje, je určite Fero Joke, toho sledujem rada.&nbsp;</p><p><strong>Majú vaši followeri možnosť kontaktovať vás? Komunikujete s nimi?&nbsp;</strong></p><p>Áno, samozrejme. Vždy, keď mám čas, rada odpoviem, poradím a poďakujem. Veľa dievčat mi píše, ako ich motivujem, to ma vie vždy nesmierne potešiť. Alebo mi niekto napíše, že sa mu páčila moja reportáž. Je naozaj nesmierne milé, ak vám vie niekto dať takýto kompliment a uznanie.&nbsp;</p><p><strong>Pomohol vám Instagram získať viac pracovných ponúk?&nbsp;</strong></p><p>Určite áno, momentálne všetky pracovné ponuky riešim cez Instagram a, prekvapivo, aj tie najlepšie ponuky na moderovanie prišli práve prostredníctvom Instagramu. Prednedávnom som mala dokonca jedno fotenie – hneď prvá otázka sa týkala počtu followerov. Bohužiaľ, v súčasnosti sme tým v pracovnej sfére veľmi ovplyvňovaní.&nbsp;</p><p><strong>Máte nejaké zaujímavé profesionálne plány spojené so športom, o ktoré by ste sa s nami chceli podeliť?&nbsp;</strong></p><p>Samozrejme! Som človek, ktorý sníva, má plány a ide si za nimi. Pre koronu sa zastavil futbalový projekt, na ktorom som mohla byť na pár dní súčasťou jedného tímu španielskej La Ligy. Pevne verím, že to ešte vyjde. Tiež stále verím, že sa mi raz podarí dostať na televízne obrazovky aj s vlastnou športovou reláciou a že raz budem môcť moderovať štúdio Ligy majstrov. Mám veľký rešpekt pred všetkými, ktorí v športe pracujú. Máme množstvo skvelých moderátorov a komentátorov. Všetkým držím palce, aby sa situácia vrátila do normálu.</p><h3>SIMONA LESKOVSKÁ</h3><ul><li><strong>instagram:&nbsp;</strong><a href="https://www.instagram.com/simonaleskovska/?hl=sk" rel="noopener noreferrer" target="_blank"><strong>@simonaleskovska</strong></a></li><li><strong>počet followerov: vyše 66 000</strong></li><li><strong>vek: 29 rokov</strong></li><li><strong>povolanie: modelka, športov. moder.torka</strong></li><li><strong>výška: 173 cm</strong></li><li><strong>miery: 88-62-92 cm</strong></li></ul>4no0000-00-00for-men-2021-0101/20212021-01-07<h3>Milí čitatelia,&nbsp;</h3><p>veľmi sa tešíme, že sa s vami stretávame aj v novom roku. Pevne verím, že ste si počas vianočných sviatkov oddýchli, načerpali novú energiu a že vám ostal čas na bilancovanie minulého roka. Myslím, že väčšina z nás si stále dáva novoročné predsavzatia, tak si vzájomne držme palce, aby nám ich vyšlo čo najviac. S časopisom FORMEN štartujeme celkovo trinástu sezónu a druhý ročník, ktorý máme na starosti s mojím tímom. Náš cieľ je jasný, stále plánujeme zlepšovať náš časopis, približovať ho svetovým štandardom a nájsť si pevné miesto u vás čitateľov. Chceme prinášať kvalitné články, ktoré nielen pobavia, ale vedia vás aj niečo nové naučiť, jednoducho povedané, sme radi, keď s naším časopisom strávite príjemný čas.&nbsp;</p><p>Do nového roka sme vyštartovali so športovou osobnosťou Borisom Valábikom, ktorého sme stretávali na obrazovke počas hokejových turnajov a v poslednej dobe sa do povedomia divákov dostal úspešnou reláciou s Mariánom Gáboríkom. V našom rozhovore prezradil podrobnosti o vytváraní vlastného biznisu, ale aj to, či je pripravený na rolu otca. Nemenej zaujímavý a motivačný príbeh nám predstavil majiteľ spoločnosti Prometheus Capital, pán Marián Šufliarsky. Ten vo svojom mladom veku stihol už veľmi veľa a stojí na čele úspešnej spoločnosti.&nbsp;</p><p>V novom roku nebudú chýbať ani vaše obľúbené rubriky ako instabiznis, kde nám Simona Leskovská odhalila, ako to naozaj funguje v jej svete. V ekonomickej rubrike sa pozrieme na škody, ktoré spáchal COVID-19 vo svete, ale tiež si priblížime, ako vie Dubaj vždy prekvapiť. Chýbať nebudú ani obľúbené rubriky auto-moto, kariéra či šport, kde nám Dušan Pašek ml. prezradil, prečo je dôležité byť najlepší vo všetkom, čo robíte.&nbsp;</p><p>Na záver mi dovoľte popriať vám, aby ste do nového roka vykročili tou správnou nohou, veľa úspechov a maximálne naplnenie stanovených cieľov. „Uvidíme sa“ o mesiac.</p>yesInstagram Biznisinstagrambiznis
vacsina-fanusikov-z-instagramu-je-mojimi-zakaznikmiVäčšina fanúšikov z instagramu je mojimi zákazníkmi9for-men-2020-06
menej-sukromia-viac-strategieMenej súkromia, viac stratégie4for-men-2020-02
moje-publikum-je-narocnejsieMoje publikum je náročnejšie12for-men-2020-10
kancelarie-buducnostiKancelárie budúcnosti15for-men-2021-01
autenticka-chut-talianskaAutentická chuť Talianska15for-men-2021-01
valabikove-vyzvy-bude-otcom-rozbieha-podnikanieValábikove výzvy: bude otcom, rozbieha podnikanie15for-men-2021-01